The Fastest Fashion Show is een modeshow waar zelfs wij naartoe zouden willen

Fastest Fashion Show on Earth 2024

Wie modeshow zegt, zegt niet meteen auto’s toch? Wel, daar komt nu verandering in want namen als Dior en Prada gaan straks de catwalk delen met — je kent ze wel — Ferrari, Bugatti en Rimac. Je ziet ze samen aan het werk tijdens The Fastest Fashion Show on Earth op 15 en 16 mei.

Een auto is op veel vlakken als een kledingstuk — en laat ons dat even uitleggen voor je weg klikt. Zo zijn er flink wat stukken kledij in de handel die gewoon bedoeld zijn om je de dag door te helpen en dus enigszins onder de radar blijven maar anderzijds zijn er ook regelrechte designstukken waar de hele straat met z’n mond van open valt. Hetzelfde geldt voor auto’s: sommige zijn eenvoudig en goedkoop, andere zijn extravagant en peperduur… Dus waarom zou je die laatste categorieën dan niet combineren?

Koenigsegg, Bugatti en Rimac in beweging

Maak dus kennis met een nieuw concept: The Fastest Fashion Show on Earth. Zoals de naam al doet vermoeden wordt dat een heuse modeshow en nog geen kleintje ook, want er worden namen verwacht als Dior, Prada, Saint Laurent en Burberry. Die verschijnen allemaal op een catwalk die aangelegd wordt over een watertank van 875 kubieke meter waarin twee Riva-boten aangemeerd worden en als dat nog niet gestoord genoeg klinkt, wacht dan maar tot je hoort wat voor auto’s er te zien zullen zijn. Zo beloof je er Koenigseggs, Bugatti’s en Rimacs in beweging te zien, naast Ferrari’s, Lamborghini’s, Bentley’s, Aston Martins, Porsches, McLarens en Maserati’s…

Fastest Fashion Show on Earth 2024

Spreekt die gekke combo je wel aan, dan kan je vanaf nu tickets kopen via de website van The Fastest Fashion Show on Earth. Daarmee kan je dan op 15 of 16 mei terecht in de hal van AED Studios in Lint, waar je naast de modeshow ook een luxueus diner voorgeschoteld krijgt. Je moet er dan ook wat voor over hebben: entree kost 485 euro per persoon.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws