Moet dat nu, jongens? Spofec verbouwt Rolls-Royce Phantom

Spofec Rolls-Royce Phantom 2019

De Duitse tuner Novitec vergrijpt zich al eens aan auto’s waar volgens ons niets aan veranderd hoeft te worden. Dochterbedrijf Spofec pleit nu ook schuldig, met deze Phantom.

Waar Novitec zelf zich richt op Ferrari’s, Lamborghini’s en McLarens, mikt Spofec specifiek op Rolls-Royces. Slachtoffer van dienst is deze Phantom. Spofec houdt het niet alleen bij visuele wijzigingen, maar neemt ook de majestueuze V12 onder handen. Door ingrepen in het motormanagement produceert die hier 685 pk en 1.010 Nm.

Spofec Rolls-Royce Phantom 2019

Daarnaast krijgt de Spofec-Rolls nog specifieke 24-duimsvelgen, een luchtvering die de Phantom onder 140 km/u 4 centimeter dichter tegen de grond legt, spoorverbreders van 2 centimeter vooraan en 2,5 centimeter achteraan, een aangepaste voor- en achterbumper, zijskirts en achterspoiler in carbon. “Performance meets elegance”, aldus Spofec. Nu goed, er is voor alles een markt, zeker?

Spofec Rolls-Royce Phantom 2019
Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 09:37
afbeelding van Adriaan

Moet dat? Het zal nog niet zijn zeker! Waar ga je anders mee moeten toekomen aan de voetbalclub? Een beetje Premier Leugue voetballer kan toch niet met een normale Phantom toekomen? Wat zelf respect he!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws