Volkswagen op het Autosalon Brussel 2020: ID.3

-

Ha, Volkswagen kan gaan wedijveren met Mercedes om de grootste stand op het autosalon. Want ze brengen 33 wagens mee naar Brussel, waarvan er minstens eentje de revolutie binnen het merk symboliseert.

Want natuurlijk staat de Golf 8 op de stand, in "1st Edition" dan nog wel maar dat is niet de grootste nieuwigheid. Want wil je mee zijn met de toekomst, dan plof je neer in de ID.3 "1st Edition", het eerste zuiver elektrische model van Volkswagen met een range van 420 km in het tentoongestelde model. Een hele hoop bestellingen zijn al geplaatst, het autosalon zal die vraag alleen maar vergroten.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


Voor de nostalgici is er nog de IQ.Drive eindereeksje van de Golf 7, van welk model ook nog de Variant en Sportsvan op de stand staan. De gefacelifte Passat is er op de stand enkel als Variant. Volkswagen wil dan ook graag haar crossovergamma aan de man brengen, met een paar T-Cross'en, een trio aan T-Roc - met zelfs de T-Roc R en de Cabrio - de Tiguan en Tiguan Allspace, de Touareg in Black Style versie en voor de stoere mens ook nog een Amarok. Ook stoer, maar toch familieman? Dan heeft Volkswagen nog de Caddy Alltrack voor je.

buggy concept

Opnieuw meer naar de elektrische kant zijn er de e-Up!, de e-Golf en wat spielerei zoals de ID.Buggy concept car en de ID Cargo Buzz concept car. Die laatste is trouwens een hedendaagse opvolger van de T1, die in Flower Power-livrei op de stand wordt gezet. Diens huidige kleinkind, de T6.1 is ook in Brussel aanwezig, als Multivan, Caravelle of California.

Volkswagen palmt Paleis 11 in. Daar staat het zusterlijk naast Porsche, en rechtover Audi, Skoda en Seat. Alle praktische informatie over het autosalon lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jos D. 09:55
afbeelding van Jos D.

Er is nog wat "finetuning" nodig voor hun ID.3
Als zelfs een Duitse site het meldt, kan het niet anders dan ernstig zijn :-)
"https://winfuture.de/news,113106.html"

Frank De Kinder 08:05
afbeelding van Frank De Kinder

In Duitsland is er dan ook meer aan “boulevardpers” genoeg.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws