Gelekt: BMW M3 & M4 (2020)

In de komende dagen stelt BMW de nieuwe M3 en M4 voor. Het internet is hen echter voor en nu zijn de plaatjes open en bloot te zien op het wereldwijde web.

Bij BMW hebben ze de deuren niet dicht kunnen houden voor de M3 en de M4. De twee brute versies van de 3 Reeks en 4 Reeks doken te vroeg op op een internetwebsite en daardoor zijn ze nu ook hier te zien.

In de komende dagen worden beide versies officieel voorgesteld. Dan zal het persbericht je vertellen over de massaal aanwezige pk's en de verschillende neuzen van beide modellen. Vandaag kan je dat echter al zelf bekijken op de prenten. Eerder liet BMW overigens als weten dat beide wagens uitgerust zullen zijn met een 3.0 zes-in-lijn en 480 pk, tenminste: op de reguliere versies.De straffere Competition-versies gaan tot 510 pk. Standaard zijn de M3 en M4 achterwielaangedreven maar er wordt ook een xDrive vierwielaangedreven versie van beiden voorzien.

BMW M3 & M4 2020 (leaked)
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
FLP 10:10
afbeelding van FLP

Aangezien de M3 ook de varkensneus krijgt, zal de gewone 3-reeks ergens in de komende maanden ook wel gefacelift worden naar deze voorkant veronderstel ik?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws