Rondrit: Rij mee in de Autofans Tour! [19/08]

Autofans-Tour-2018

Autofans wordt tien jaar, een mijlpaal die we niet zo maar voorbij kunnen laten gaan. Bestaat er dan ook een betere manier om te vieren dan met een rondrit met tof volk, heerlijke wegen en lekker eten? Inderdaad, dat is het recept van de Autofans Tour! Schrijf je nu in!

Tien jaar Autofans, dat is een decennium autonieuws, reviews, reportages en leutige video's op je digitaal scherm. Een mijlpaal waar we best fier op zijn, waardoor we dit maar al te graag met jullie willen vieren. Niet in een muf zaaltje om de hoek van de kerk, wel met een heerlijke rondrit!

Inschrijven kan hier.

Openroads

Daarvoor sloegen we de handen in elkaar met OpenRoads, zowat dé referentie op vlak van rally's en rondritten in België. Zij zorgen voor de heerlijke wegen, organisatie en maaltijd, wij moeten alleen het tof volk meebrengen. En tof volk, dat hebben we in overvloed; jullie. Lezers, kijkers en reageerders die Autofans hebben doen groeien tot wat het nu is. De tofste site voor autoliefhebbers in Vlaanderen (en ook wat daarbuiten).

Het recept

Vertrekken doen we zondag 19 augustus in eigen land, maar al snel ruilen we België in voor een grote portie natuurpracht, kwalitatief asfalt en uitgestrekte gebieden over de Nederlandse grens. Gedurende de goedgevulde namiddag maken jullie kennis met het binnenland van Zeeland. Hierbij besteden we vooral aandacht aan kleine afgelegen wegen, waarbij lintbebouwing slechts een vage herinnering wordt.

Halverwege houden we halt voor een korte pauze met een drankje op een terras. Na de tussenstop gaan we verder op hetzelfde elan tot de volle 200 kilometer bereikt zijn. Na de rondrit gaan we samen aan tafel om gezellig na te praten en ervaringen uit te wisselen bij een verzorgde maaltijd.

afutofans-tour

De info

Het vertrekpunt van de Autofans Rally 2018 leunt dicht aan bij onze hobby: het indoor kartcircuit in Eeklo (Oost-Vlaanderen). Yeti Eeklo ontvangt ons in zijn lounge met een drankje, waar de briefing en start zullen doorgaan. De deelnemers zijn er welkom vanaf 12.30. De officiële start volgt om 13.00 met de briefing en aansluitend de start van de eerste wagens. Op het terrein is bovendien een tankstation aanwezig, zodat de rondrit gestart wordt met een volle tank.

Inschrijvingen zijn beperkt tot 50 wagens (2 personen per wagen). De prijs bedraagt 50 euro per persoon. Daarbij is een roadbook, rallyplaat, drankje bij de start en tussenstop en een maaltijd bij de eindstop inbegrepen. 200 kilometer zal er in totaal worden gereden, op zo'n vier uur tijd. Waardoor deze trip niet het uiterste vergt van man en machine.

Hoe inschrijven?

Simpel! Via DEZE LINK. Vul het formulier in en even later krijg je een bevestigende mail met daarin de betalingsgegevens en alle informatie nog eens op een rijtje. Je bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en de daarbij behorende bevestigingsmail.

TL:DR

• 19 augustus 2018 - Welkom: 12.30
• Regio Zeeland
• Start: Yeti Karting
• Prijs: 50 euro per persoon
• Inbegrepen: Roadbook, rallyplaat, drankjes en avondmaal
• Rondrit: 200 kilometer / 4 uur

Autofans-Tour-2018
Tijdstip: 14:18
Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 8 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:18
afbeelding van Techno Patat

Ingeschreven :D! Nu nog eens zien of ik een co-piloot vind :p!

Carlos 20:13
afbeelding van Carlos

Wil met U wel meerijden :p

Kevin 07:08
afbeelding van Kevin

Ik doe ook mee :) (met passagier)

Wim 11:05
afbeelding van Wim

Nice!

Ponrow 12:17
afbeelding van Ponrow

Jammer dat ik niet meer een wagen heb om hier aan deel te nemen :(

Wim 13:37
afbeelding van Wim

alles mag hé ;)

17:25
afbeelding van Pé

We doen ook mee...
Hopelijk zijn de wegen mooi vlak.

Wim 09:11
afbeelding van Wim

De man achter Openroads rijdt zelf met een Lotus Elise, dus het wordt geen 4x4 parcours ;)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws