Vraag: Wat is de meest praktische wagen ooit gemaakt?

Vraag-praktische-wagen

Mercedes CLS, BMW X4, Hyundai Veloster, allemaal zijn ze verdomd onpraktisch met hun coupé-lijn. Een lijn die de natte droom is van elke designer. Maar zijn er eigenlijk ooit praktische wagens geweest?

Neem je het woord 'praktisch' nog maar in de mond, dan springen Volvo's van eind jaren 90, de Renault Espace en een BMW X5 meteen te geest. Wagens waar je hopen in kan stouwen. Toch waren die Volvo's boten om te rijden, de Renault Espace wel heel duur voor wat je kreeg en een X5 wat patserig. Daarom leek het ons wel eens een goed idee om aan jullie te vragen wat de meest praktische wagen is die ooit van de band rolde. De reden mag zelfs persoonlijk zijn.

Bij deze dus: Wat is de meest praktische wagen ooit gemaakt?

Ondergetekende gaat voor de Dacia Duster. Met een prijs van een halve cornflakesdoos en een koffer waar je dingen in zwiert zonder vrees voor schade.

Laatst gepubliceerd

Reacties (13)

Plaats een reactie
DieterH 17:19
afbeelding van DieterH

De citroën XM Break, de gewone 5-deurs had al ruimte zat. Eén van de laatste auto's waarin een passagier ECHT nog veel beenruimte had.

Techno Patat 17:55
afbeelding van Techno Patat

Gesproken van een vraag waar ik nu eens nooit bij stil sta zeg :P!

Ik zou zeggen onze Hyundai Galloper? Dat spel trekt alles dat je er aan hangt, we smijten alles in de koffer zonder die ooit te legen, poepsimpel om ermee te rijden en wielen die hoog genoeg zijn om met het grootste gemak overal op te rijden zonder in te zitten met velgen, eieren op je band,...

Bart_B 18:45
afbeelding van Bart_B

De lelijkste en handigste : Fiat Multipla

Yannick 19:55
afbeelding van Yannick

ik denk de meest praktische een Citroën picaso... wat mijn nonkel daar allemaal uithaalde was AB.NOR.MAAL

Kenny 20:39
afbeelding van Kenny

Vraag me niet waarom, maar ik denk plots aan de Matra Rancho! De bagageruimte van een bestelwagen, en je kan er offroad nog wat mee aanvangen :-)

Adriaan 09:07
afbeelding van Adriaan

Dan ga ik voor een skoda superb break. Wat een gigantische koffer, beenruimte vanachter in de orde van een lange s klasse, betaalbaar en betrouwbaar, geen wonder dat er zoveel skoda superb taxis rond rijden.
Mijn meest praktische auto dat ik gehad heb was mijn ford focus break 2010. Ruime koffer, ik moest naar niets kijken (mede omdat het een firma wagen was :p) en was nog leuk om mee te rijden.

Wim 13:01
afbeelding van Wim

de Honda Jazz mss, zo groot als een polo, maar zo veel plaats als een golf, en praktischer

D3f3nd3r 09:29
afbeelding van D3f3nd3r

Er is voor mij maar een autodie superfunctioneel is en uitstekend kan doen waar hij voor gebouwd is. Hij is stoere uitstraling, maar alleen maar omdat het functioneel is. Pompnagels in de carrosseriedelen, hoog op de poten, gewone stalen velgen, hij is zwaar door het ladderchassis. De Land Rover Defender is mijn keuze. Wel jammer dat die in Nederland onbetaalbaar is https://mrwheelson.nl/auto-aanbod/land-rover/defender

Adriaan 14:56
afbeelding van Adriaan

Als je graag snel goede vriendjes wilt worden met uw garagist is een defender een zeer goede keuze.

A.M. Pijnakker 17:19
afbeelding van A.M. Pijnakker

De Ford Fusion 2007 is voor mij de beste auto ooit gemaakt. Twee mountainbikes gewoon naast elkaar achterin, de voorwielen er tussen met de achterklep dicht. Offroad door hogere stand en lage gewicht ook geen probleem, komt overal doorheen. Trekkracht ruim voldoende, getuned met een chip zelfs beter dan welke auto ook uit zijn k!asse.
Naar een mooie Fusion hoef je niet lang te zoeken, met lage km. stand voor minder dan 4000 euro. Probeer hem en je wilt nooit meer een andere.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws