Iemand, koop deze Audi A2 "Sport"!

audi a2 tuning

Dat we een boontje voor de Audi A2 op onze redactie hebben, we steken het niet onder stoelen of banken. Redacteur Sven heeft er zelfs eentje op zijn oprit staan! Maar zo indrukwekkend als het volgende exemplaar ziet zijn A2 er niet uit. Iemand, koop deze unieke A2 alsjeblieft.

Consensus op de redactie, het gebeurt niet vaak. Maar hier waren we er meteen uit. Het liefdeskind van Svens Audi A2 en ondergetekende zijn Toyota Yaris Ts? Dat moet wel deze A2 zijn die een handelaar uit Groot-Bijgaarden aanbiedt. Een 1.4 TDi S line X-Tend uitvoering met een hoop extra... euhm... opties.

Wat te denken van de "single frame"-grille bijvoorbeeld? Met rode omlijning, uiteraard. Daarnaast krijgt deze A2 extra motorkoeling dankzij een valse luchtsleuf aan de wielboog en extra stopkracht dankzij rood geverfde remmen. Achteraan kunnen we dan eindelijk ontdekken over welke uitvoering het exact gaat. Geen 1.4 TDI S Line X-Tend, wel een Fr Racing S Line TDI 2V1. Volgens onze bronnen een one-off. Te herkennen door A2-fans dankzij de dubbele uitlaat achteraan waarvan enkel de linkse werkt. Een unieke feature op deze A2 om te onderstrepen dat de motor met 75 pk geen nood heeft aan 2 uitlaten.

audi a2 tuning

Met 192.000 kilometers op de teller was deze unieke A2 trouwens geen garage Queen, want de eigenaar heeft zijn A2 gebruikt waarvoor 'ie dient: de lokale circuits afraggen. Extra onderstreept door het sportstuur met rode inserts en hypermodern infotainmentsysteem waarop rondetijden af vallen te lezen. 1.500 euro, dat vraagt de handelaar er nog voor... kom op, dit kan je toch niet laten liggen?

audi a2 tuning

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
John 12:41
afbeelding van John

Geen link naar de aanbieding??? Snel, voor hij verkocht is ...

Yvesw 13:22
afbeelding van Yvesw

Zoals steeds vermelden we onze bronnen onderaan het artikel. ;-)

John 14:30
afbeelding van John

Bedankt, over gekeken. Mijn bod is verstuurd, fingers crossed ...

suskewiet 13:08
afbeelding van suskewiet

wie zou zoiets nu niet in zijn collectie willen ???

Uw reactie

vaa-en-fiscale-aftrekbaarheid-berekenen

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws