Mazda CX-5 2.2 Skyactiv-D (rijtest)

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
jefke 20:34
afbeelding van jefke

vandaag mijn cx5 gekocht spijtig dat ik tot september moet wachten voor ik er met kan rijden.

Dirk 13:55
afbeelding van Dirk

Dieselen, inderdaad de kranten schrijven er de bladen van vol, grapjes dat de diesel naar het autokerkhof verwezen word, Echter geven ze in de krant vier testen waarin een A3 inderdaad 30.000 km op gelijke hoogte komt als een benzinewagen in kosten.
Er worden ook nog drie andere type wagens vergeleken waaruit blijkt dat deze zelfs al 20.000 km gelijklopend zijn. In 2012 kocht ik een Mito, in de garage hebben ze mij omgepraat om een diesel te komen, niet nodig want de echtgenote zit maar 8000 km jaarlijks achter het stuur, maar ik kon een eco subsidie krijgen van 3.600 € om een diesel te kopen. Vandaag heb ik een benzine wagen A5 AUDI ingeruild tov een diesel, ik zou graag verder benzine of zelfs hybride rijden, maar een DS 5 mag maar 1150 kg slepen, wat doe je met je caravan die 1300 kg weegt, je hobby ook nog eens opgeven voor de regering die vandaag wetten stemt en morgen door een andere minister als onzin wordt beschouwd en naar de prullenmand word verwezen, de brave Belg heeft ondertussen wel dik voor alles betaald.
Vroeger kon je stickers krijgen voor op je wagen"uw auto uw vrijheid" de regering is dit aan het veranderen" uw auto onze melkkoe" en dan nog maar te zwijgen over iedere flitspaal die opgesteld staat in een trajectcontrole, 51 km/u rijden en je bent een crimineel, maar aan de wegen daar word al jaren niets meer gedaan, geen putten maar zakken worden gevuld.
Spijtig voor dit droevig wordende Belgenland.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws