Techno Patat 20:10
Portrait de Techno Patat

Bij zo een auto draait het nogtands voornamelijk om het geluid... hoeveel keer ga je echt nut hebben van het feit dat je sneller bent dan met de v8? Amper ooit eens, nee dan heb ik liever 99% van de tijd meer plezier dankzij het geluid :)! En het is niet dat de v8 traag was :p...

De vorige rs5 heeft een mooi plekje in mijn autohart, met die heerlijke 4.2 v8 op het beste van zijn kunnen. In een mooi blauw kleurtje, zwart chroom en gewoon heerlijk zacht leder vanbinnen. Dat was een auto die voor mij ‘klopte’. Eentje die af was. Op dezelfde manier als dat de e46 M3 dat was.

En ik vind dat eigenlijk veel te duur... basischassis van een a4, een motor ontwikkeld en gebouwd door Porsche, dat scherm in het interieur zit ook in elk vag product de laatste tijd, het quattro staat blijkbaar nog steeds neutraal afgesteld, etc etc! Ik ben nog aan het zoeken naar het unique sellingpoint van deze auto dat mij over de streep kan trekken, tot die tijd blijf ik wel met een grote glimlach in de c43 AMG zitten ;)!

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités