Reeds meer dan 200 Belgische reserveringen voor elektrische Audi e-tron

audi-e-tron-2

Hoewel niemand de finale modellen van de Audi e-tron en e-tron Sportback al gezien heeft, is er toch al heel wat interesse voor Audi's eerste, puur elektrische productie-auto.

De Belgische Audi-importeur heeft van het afgelopen autosalon handig gebruik gemaakt om de eerste klanten voor zijn puur elektrische e-tron en e-tron Sportback over de streep te trekken. Op die manier wisten ze reeds meer dan 200 klanten over de spreekwoordelijke streep te trekken. Elk gingen ze akkoord met een eerste aanbetaling van zo'n 2.000 euro om op die manier een van de eerste (Belgen) te zijn met een puur elektrische Audi. In ruil kregen ze een uniek reservatienummer waarmee ze hun e-tron of e-tron Sportback uiteindelijk zullen kunnen configureren en bestellen.

Audi eTron Salon Brussel 2018

De Audi e-tron en e-tron Sportback zullen van de band rollen in de Audi-fabriek in Vorst waar momenteel nog de A1 gebouwd wordt. "Het feit dat de wagen bij Audi Brussels gebouwd wordt is ook een belangrijke troef”, aldus Stefan Kerckhoven, Brand Director van Audi Import. De productie van de Audi e-tron, een SUV die zich qua formaat positioneert tussen de Audi Q5 en Audi Q7, start dit jaar nog. Vanaf 2019 wordt de productie van de Audi e-tron Sportback opgestart. Dat model is een grote coupé in het segment van de A7 Sportback.

Porsche-Center-Antwerpen

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités