Techno Patat 10:31
Portrait de Techno Patat

Ik ben een rasechte snob geworden op vlak van opties. Ik kan (en wil) het gelukkig ook wel betalen omdat ik een rasechte idioot ben op het vlak van auto’s :p… Maar ik zou liever kleiner en beter uitgerust kopen dan groter en kaal met ‘basisopties’!

Cruise control: meh, geef mij maar adaptive cruise control! Het verkeer is te druk geworden om veel van cruise control te genieten. Van adaptive cruise control geniet ik daarentegen elke dag! Beide auto’s van me hebben het (gelukkig).

Automatische airco ook, als je dan toch airco hebt wil je niet elke keer dat je in de schaduw rijdt koud hebben en dan weer te warm hebben eens de zon terug is :p!

Zetelverwarming is een optie dat ik zeker zou nemen, maar ik ga een occasie niet laten staan omdat hij het niet heeft…

Apple car-play is ook een must de dag van vandaag. Ik kan oprecht zeggen dat ik in die 2 jaar dat ik mijn auto heb met Garmin navigatie updates enzovoort heb dat ik ze nog nooit gebruikt heb. Altijd Waze via carplay en ondertussen laat ik Siri ook graag voor me werken!

Spiegels die dimmen zijn voor mij ook standaard :p!

Geen te grote velgen zijn voor mij ook een optie, nooit gesnapt dat de velgen om ter grootst moeten zijn. Geef mij maar ietwat rijcomfort…

Leer enzo hoeft voor mij ook niet echt, zetels hebben zelden beter gezeten voor me omdat het leer is.

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités