Officieel: Toyota Yaris

Toyota geeft de wereld een nieuwe Yaris. Hoekiger dan zijn voorganger al ziet het er eerder een evolutie dan revolutie uit. Binnenin heel wat meer verschil met de tellers die niet langer bovenop de middenconsole geplaatst worden.

De digitale tellers werden tegelijk ingeruild voor beter afleesbare wijzerplaten. Onder de kap komt een 1.0 driecilinder of een 1.3 viercilinder. In 2012 komt er een Hybrid Synergy Drive zodat de wagen de strijd kan aangaan met de Honda Jazz Hybrid. De Yaris verschilt weinig van de Vitz, die we jullie eerder toonden.

via: es.autoblog

Derniers articles publiés

Commentaires (9)

Laisser un commentaire
Techno Patat 17:34
Portrait de Techno Patat

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9D4hmi04a2g">Rood</a> is het eerste dat in me opkomt :p! eigenlijk niet mis, maar ik herken er wat polo in ergens, en dat bedoel ik niet positief! kdenk dat dit voor mij een net niettert is! net zoals de meeste toyota's! enkel de avensis 2.0 vond ik een mooie auto!

Techno Patat 16:37
Portrait de Techno Patat

<a href="http://www.google.be/imgres?imgurl=http://www.swotti.com/tmp/swotti/cach... bedoel ik dus... dat zijn de mooiste, de enige mooie eigenlijk...

je hebt wel nog vette toyota's zoals de hilux etc etc, maar echt mooi vind ik ze niet...

Techno Patat 17:37
Portrait de Techno Patat

ik ook, de concept vond ik al mooi, maar nog niet schitterend! de road versie kan er beter op worden, niet?

Techno Patat 19:35
Portrait de Techno Patat

inderdaad! maar het zal wel, die ft-86 moet een nieuwe image builder worden! zorgen dat jonge gasten beginnen met toyota, en naarmate ze ouder worden dan blijven bij toyota... beetje zoals de vroegere celica enal...

maar serieus, rijd jij elke dag in een hiace rond? of gebruik die je hiace enkel voor een zaak, werk, hobby? Het toeval wil dat m'n baas ook zo een 2002 model heeft staan, ik ken je gevoelens dus :p! kheb er ook al in gereden en echt plezierig vond ik het niet :p! geef me maar m'n volvo of m'n alfa :p!

Techno Patat 00:57
Portrait de Techno Patat

Mja, als rijliefhebber heeft het idd wel wat! Op dezelfde manier dat ik graag met onze hyundai galopper rondrij :p! Of met de tractor kan ik me ook amuseren :p! Maar wat je daar niet mee kan doen is het betere bochtenwerk! Zo eens leuk een leeg rondpuntje opkomen aan veel te hoge snelheden, remmen induiken, perfect insturen, buitenste band richting uitgang sturen en dan vol op het gas! Daar kan ik soms echt veeeel voldoening uithalen :p! (de banen errond moeten wel echt leeg zijn, dat je geen zo een cowboy's hebt die voor je het rondpunt opspringen :p!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités