Officieel: Renault Koleos facelift

Iets waar we gisteren nog een vraagteken bij plaatsten is nu officieel. Renault presenteert de facelift van de Koleos. Het design werd aangepast aan het huidige gamma en daarbij werd vooral naar de voorpartij gekeken. De verchroomde grille vervangt de twee luchtinlaten, terwijl de koplampen er fijner uitzien dan voor de facelift. Ook de spiegels werden herwerkt en kregen richtingaanwijzers ingebouwd. Nieuw in het kleurenaanbod is het 'Orange Cayenne'. Aan de achterkant werd niets gewijzigd.

Binnenin krijgt de Koleos nieuwe kleuren en sierelementen. Ook het instrumentenbord werd hertekend. Van nu af aan biedt Renault de Koleos enkel nog in dCi-versie aan. De enige beschikbare motorisatie levert 150 pk en stoot 148 g CO2/km uit in de 4x2-versie. De verkoop van de Koleos is vooral buiten Europa opvallend. 70 procent van de verkoop werd buiten Europa gerealiseerd in 2010.

Derniers articles publiés

Commentaires (9)

Laisser un commentaire
Pieter Aertgeerts 10:32
Portrait de Pieter Aertgeerts

Ziet er echt goed uit.

carterventilatie 23:38
Portrait de carterventilatie

Ik vond hem ook niet fout rijden, maar het is gewoon geen Renault. Met die facelift ziet hij er inderdaad wel wat beter uit.

Anonimonius 15:58
Portrait de Anonimonius

als ik zo die kleine foto'tjes zie, moet ik denken aan de Nissan Qashqai

Challanger 16:34
Portrait de Challanger

Ik deel de mening van James. Het monster heeft enkel een kleine gelaatsverzorging gekregen.

Techno Patat 18:47
Portrait de Techno Patat

ik volg challanger(wow, we gaan dus enkel over volvo's ruzie maken!) en james! hij is er niet mooier op geworden... maar de koleos is een auto die ik echt zelden zie in het verkeer! Hoogstens 2x per week! En dat er maar 1 motor is vind ik ook nogal flauw!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités