Officieel: Renault Twingo facelift

Dat Renault de Twingo een facelift zou geven, zat er aan te komen. Nadat vandaag wat spyshots van die facelift op het net lekten, stuurde Renault de beelden iets vroeger dan gepland de officiële beelden rond.

Vooral de voorzijde wordt gewijzigd, in de lijn van de nieuwe Renault-designtaal die je eerder in de Captur en andere concepts zag. De koplamp werd in twee gesplitst, het logo werd iets groter en verticaler geplaatst, terwijl ook een radiatorrooster voor het eerst zijn intrede maakt op een Twingo. Technische details zijn er niet vrijgegeven, daarvoor is het wachten op de presentatie op de IAA in Frankfurt, in september van dit jaar. De technische wijzigingen lijken eerder miniem te zullen zijn.

Officieel: Renault Twingo facelift

Derniers articles publiés

Commentaires (8)

Laisser un commentaire
Yvesw 13:01
Portrait de Yvesw

Told you so dat de Juke een geheel nieuwe stijlgeving introduceerde! Me likey!

Quin 19:26
Portrait de Quin

Echt, Yves? Vind die Juke steeds verschieten als ik 1 passeer, niet in de goede zin :p.

Jammer van de Twingo, de vorige zag er best knap uit met een stoer frontje, deze lijkt meer een ouder (gepensioneerd) publiek aan te spreken.

Kenny 21:06
Portrait de Kenny

Ik vind het wel ok, het is eens wat anders en de koplampen passen wel bij het speelse imago :-)

Yvesw 21:15
Portrait de Yvesw

@Quin: Jep! Pas op... Ik ga nu niet zeggen dat ik de Juke het einde vind qua designtaal, maar liever een wagen die uit de massa springt dan een grijze mus... En in die opzet is de Juke zeker geslaagd! En deze Twingo ziet er toch niet "bomma's" uit? Kijk nog eens een tweede keer (vooral naar het linker licht) en je ziet dat hij lekker nors kijkt... En geef toe, we al like norskijkende wagens! :)

Diana 10:55
Portrait de Diana

Ziet er geweldig uit!!!!!!!!!!!!! dat word sparen

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités