Mercedes ML63 AMG laat zich betrappen

Mercedes zal de volledig vernieuwde ML voorstellen op het salon van Frankfurt in september. Het is vrij onwaarschijnlijk dat de AMG variant ook meteen zijn opwachting zal maken. Op bijgevoegde spyshots is echter wel duidelijk te zien dat ook dit model klaar is om in de verkoop te gaan. Zoals we gewoon zijn van deze ultra sportieve Mercs is ook de M-klasse AMG voorzien van een set sportieve bumpers, specifieke AMG velgen en vierdubbel uitlaatsysteem.

Verder voorziet Das Haus deze snelste M-klasse ook nog van remmen met een groter uithoudingsvermogen en een strakke sportophanging. Het interieur laat zich kenmerken door specifieke AMG sportstoelen en her en der herinneren AMG inleg stukken je aan het feit dat je in één van de snelste SUV's op aarde zit.

Onder de motorkap zal de 5.5-liter grote twin-turbo V8 komen te liggen. Dat blok levert 525pk en 700Nm koppel. Hoewel ze bij Mercedes nog geen officiële cijfers willen meegeven, zou dit model naar verluidt in minder dan 5 seconden naar de 100km/h sprinten.

via WCF

{{galerij}}

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Techno Patat 18:43
Portrait de Techno Patat

Aan het belachelijk simpele Mercedes nurburgring testcenter! Ik wou eerst eens van dicht gaan kijken maar ik dacht: nah, zo een simpel gebouwtje zal wel niet van mercedes zijn... Nou niet dus :p!

ot: Het is waarschijnelijk zelfs die met het performance package (zoals bij e63? 580 pk ongeveer?) gezien de rode remklauwen...

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités