Is dit 'm? Porsche 911 (991)

Zijn dit de eerste gelekte beelden van de Porsche 911 die de komende jaren het straatbeeld in pakweg Knokke zal inkleuren? Zet er gerust de oude naast, de nieuwe is opnieuw een evolutie, zoals Porsche steeds met de 911-reeks doet.

Vergeleken met die oude wordt de nieuwe 56 mm langer. De wielbasis neemt daarvan 10 mm voor zijn rekening. LED's nemen voortaan de verlichting voor hun rekening, terwijl de spiegels opnieuw op de deuren worden gemonteerd. De achterzijde wordt iets scherper van looks. Ook Porsche denkt aan downsizen, de 3.6l wordt vervangen door een 3.4l. Het vermogen in de basismotor bedraagt dan 350 pk. De Carrera S krijgt een 3.8l achterin, die is goed voor 400 pk en een 0-100 sprintje in 4,6 seconden. Uiteraard worden de 911's van de nieuwste generaties voorzien van een manuele zevenbak of de PDK met zeven versnellingen. Ook Launch Control is opnieuw beschikbaar.

Via: TopSpeed

Derniers articles publiés

Commentaires (5)

Laisser un commentaire
Sven 23:11
Portrait de Sven

al blijft het nog even wachten op de eerste afgeleide hiervan

Yannick Degroeve 01:56
Portrait de Yannick Degroeve

blijft een jaren lang uitgemolken model waarvan ik nog geen een keer heb gedacht WOW! die 911 moet ik hebben (t.o.v. de vorige...)

sports classic of speedster FTW BTW!

Karel 09:41
Portrait de Karel

achterkant en interieur zijn wel nice, de ledjes vooraan vind ik wel minder geslaagd

Techno Patat 14:35
Portrait de Techno Patat

Ik vind em er goed uitzien! Hij is er zeker op verbeterd! M'n eerste reactie was wel van: ow, weinig nieuws... Maar hoe langer ik er naar kijk, hoe meer verschillen ik zie! Eigenlijk zie ik nu maar weinig overeenkomsten (buiten designrichting dan)

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités