Officieel: Lexus GS

Na wat gelekte beelden zijn hier nu de officiële beelden van de nieuwe generatie Lexus GS. Het design wijkt weinig af van de LF-Gh concept car die Lexus een aantal maanden geleden voorstelde, al zijn de scherpe kantjes er wat afgevijld.

Belangrijk om weten is dat de GS 350 vanop de foto's niet voor onze markt bestemd zal zijn. Lexus kiest ervoor om de GS 450h Full Hybrid versie bij ons in te voeren. Een GS 250 zou ook naar Europa komen.

Het interieur wordt er alvast wat luxueuzer op en er wordt meer ruimte gecreëerd. Lexus pronkt ook met allerlei veiligheidssystemen als Night Vision, head-up display, dodehoeksensor, Lane Keep Assist en Lane Departure Warning. De Europese versie van de GS wordt voorgesteld op de IAA in Frankfurt.

Derniers articles publiés

Commentaires (4)

Laisser un commentaire
Techno Patat 13:24
Portrait de Techno Patat

Ik vind hem eigenlijk echt wel mooi! Dat grijs staat hem veel beter dan het wit van eerst! Interieur is ook net! Het is nog geen S-klasse beater, maar komt toch al goed in de buurt!

Anonimonius 22:01
Portrait de Anonimonius

Als GS-F moet dit best wel een knappe sportberline zijn hoor, en het is bevestigd door de topman van Toyota/Lexus : DE GS-F KOMT ZEKER!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités