Live op de IAA 2011: Range Rover Sport

Land Rover stelt op de IAA in Frankfurt naast de DC100 Concept ook een iets minder baanbrekende, maar daarom niet minder belangrijke, vernieuwing voor. De Range Sport is een bijzonder succesvol model en om die sterke positie te kunnen behouden moet het steeds up to date blijven met de laatste nieuwe trends. Daarom voorziet Land Rover het model van enkele nieuwe details en afwerkingsmogelijkheden voor 2012. Naast enkele opgefriste lijnen aan de buiten- en binnenkant, krijgt de Range Sport ook een technische upgrade.

 Zo krijgt de RR Sport de 3.0 SDV6 dieselmotor met 9 pk extra tegenover het vorige jaargang, 256 paarden telt deze nu. Ook wordt de ZF8Hp70-versnellingsbak ingebouwd, een automaat met 8 verzetten. De CO2-uitstoot daalt daarmee van 243 g/km naar 230 g/km. De dichtgeknepen 211 pk-variant ziet zijn uitstoot van 243 naar 224 g/km dalen.

Schakellepels vinden hun weg naar het stuurwiel, terwijl ook het Drive Select-knop wordt ingebouwd. Tot slot zijn wat nieuwe interieur- en exterieurkleuren beschikbaar. Het 7-inch touch-screen kan optioneel ook worden uitgerust met Dual View-technologie.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités