Video: Hoe Audi haar IAA stand/track bouwde

Onze collega's zijn gisterenavond laat teruggekeerd vanuit Frankfurt en slapen waarschijnlijk hun roes nog even uit. Op zich draaide het allemaal om de auto's, maar de grootste merken der aarden zetten de stand volledig naar hun hand en pakken daar serieus met uit. Zo deden Mercedes en BMW al straffe toeren de afgelopen jaren, maar dit jaar viel de beurt aan Audi. De Duitsers bouwden een nieuw complex mét racetrack, dat hadden we jullie al eens gemeld. Maar eens aangekomen in zulke constructies hebben we als autofan oog op de wagens en vergeten we misschien wel eens het werk van het alomgevend geheel. En ook daar brengt Audi verandering in met deze video.

De bouw van het complex heeft exact 52 werkdagen geduurd en gedurende die tijd heeft Audi een camera geïnstalleerd. Die beelden versnelden ze in een zodanig tempo dat wij de bouw ervan te zien krijgen in slechts 2 minuten. Indrukwekkend op zijn minst.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Techno Patat 15:00
Portrait de Techno Patat

Daar moet veel geld in gekropen zijn :o! En dat allemaal om een paar A4tjes te kunnen verkopen :p! (Bij wijze van spreken, ik weet het hoor: Naam maken enzo...)

Wel indrukwekkend dat ze een hele hangar de grootte van onze hangar hier thuis (en in de onze kan je met 2x2 ploegen voetballen!) eventjes opbouwen voor 14 dagen en dan hup, terug de vrachtwagen op :o!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités