Dit is de Bentley SUV: Het EXP 9 F concept

Bentley exp 9 concept

bwa...

Wat jarenlang gezegd werd in de wandelgangen komt nu tot realiteit, Bentley werkt aan een SUV en de eerste resultaten van dat werk vertalen zich in dit EXP 9 F concept. Het valt nog even af te wachten wat de algemene reacties zijn, maar volgens Bentley is dit een potentieel derde model, naast de Continental en Mulsanne. Op vlak van looks kan je het concept wel erg herkenbaar en vooral erg productierijp noemen. Opvallend zijn ook de 23 inch grote velgen, die volgens Bentley de link met Le Mans (1920) moeten leggen.

Onder de kap van het concept schuilt een 6.0 liter twin-turbocharged W12 motor gekoppeld aan een achttraps versnellingsbak. Maar de Britten zeggen dat de nieuwe 4.0 liter V8 of zelfs een hybride kunnen passen in dit SUV concept. De W12 die er nu onderligt zou goed zijn voor 600 pk en 800 Nm koppel, een beest zeg maar. Dat het een schoonheid of een draak is, dat laten we aan jullie over.

Derniers articles publiés

Commentaires (5)

Laisser un commentaire
La Raffia 22:05
Portrait de La Raffia

Duidelijk dat rijke mensen en goede smaak niet samengaan! Wat een draak en dan vooral dat interieur.
Preppy zoals 'the rich' zouden zeggen...

Yvesw 22:11
Portrait de Yvesw

@La Raffia: Over dat interieur heb je helemaal gelijk. Een perfect voorbeeld dat oubollig en modern gewoon niet samengaan...

Quin 10:41
Portrait de Quin

Die koffer is er echt wel over :D. Van die design ben ik ook geen fan, wat is er toch met die drang van alle topmerken om een SUV te maken (hetzij concept of niet).
Cayenne, Kubang, Lagonda: allemaal niet om aan te zien, vind ik.

Anonieme gebruiker 15:45
Portrait de Anonieme gebruiker

Ziet er geweldig uit! Zit iets van range rover lijnen in ! Mag nog wel wat aan geschaafd worden!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités