Officieel: Nissan Patrol

Nissan Patrol 2010Update: Video - Nissan heeft sinds 1997 een sterk werkpaard in hun gamma beschikbaar. De Nissan Patrol heeft een beresterke reputatie weten op te bouwen door de jaren heen en daar willen ze nog aan verder werken zo lijkt. De nieuwe Patrol is gelekt via een Arabisch Nissan forum. De Patrol is daar immens populair. De nieuwe Patrol heeft meer dan ooit een vleugje Infiniti saus over zich gekregen. De nieuwe Patrol ziet er meer luxueuzer uit dan zijn voorganger.

Hopelijk heeft Nissan de terreinprestaties weten te behouden want de huidige Patrol dankt daar zijn reputatie aan. Aangezien er enkel plaatjes zijn gelekt blijft het nog gokken naar de beschikbare motoren die onder de motorkap zullen komen te liggen. Waarschijnlijk zal de klant kunnen kiezen uit een 4.0 V6 of een 4.8 V8 benzinemotor of voor de dieselaars zou er de 3.0 V6 zijn. De motoren zullen waarschijnlijk gekoppeld worden aan een zestrapsautomaat. Verdere informatie ontbreekt en waar we de nieuwe Patrol zullen kunnen bewonderen is ook nog niet geweten. Dit wordt zeker nog vervolgd. 

 

 

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

Nissan Patrol 2010

 

Derniers articles publiés

Commentaires (4)

Laisser un commentaire
Pieter Aertgeerts 20:19
Portrait de Pieter Aertgeerts

<b>-Thanks, is inmiddels aangepast.-</b>

Anonieme gebruiker 08:45
Portrait de Anonieme gebruiker

nog minder mooi dan de vorige versie!

Chuwie 02:09
Portrait de Chuwie

Buh! Ok de patrol van de vorige generatie zag er lelijk maar robuust & degelijk uit. Deze lelijk en fragiel koetswerk lijkt me. En de lijnen trekken op de land cruiser v8. Nee deze wagen zegt me totaal niets.. De vorige patrols daarintegen wel..

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités