Officieel: Opel Antara facelift

Na de Chevrolet Captiva krijgt ook de Opel Antara een facelift. De wijzigingen buitenom blijven vooral beperkt tot de voorzijde, terwijl de motoren een fikse update krijgen. Binnen zien we een gebruik van hoogwaardiger materialen. Alle motoren voldoen nu aan de Euro5-norm, waarbij het verbruik daalde en het vermogen steeg.

De recent ontwikkelde 2.2 CDTI is in de Antara beschikbaar in twee versies, eentje met 184 pk en een fiscaalvriendelijker variant met 163 pk. Beide varianten kunnen met handgeschakelde of automatische zesversnellingsbak verkregen worden, terwijl de 184 pk versie standaard op de vier wielen wordt aangedreven. De 2.4 benzinemotor krijgt tegenwoordig 170 pk, dat zijn er 30 meer dan voordien.

Achteraan springen de gewijzigde lichtblokken in het oog, terwijl de voorkant in zijn geheel wat strakker werd getrokken, zodat de Antara weer mooi in het Opel-gamma past.

In het interieur werd aandacht besteed aan de middenconsole en aan de wijzerplaten in het dashboard. Ook krijgen de bestuurders de beschikking over Hill Assist -voor het makkelijk wegrijden op een helling - en een elektrische parkeerrem.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
@uto 16:37
Portrait de @uto

Lijkt me wel een verbetering

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités