Officieel: Infiniti JX Concept

Na een hele hoop teasers die weinig verhulden laat Infiniti nu de officiële beelden van de nieuwe JX Concept los op de wereld. Met het formaat van een Audi Q7 plant Infiniti deze zevenzits SUV neer op de Concours d'Elegance in Pebble Beach.

Qua lijnvoering kunnen de we dit busje echter niet elegant noemen. Wel zien we er wat trekken in van de Essence concept car. Flexibel wordt de wagen dan weer wel, zo kan je een kinderzitje op de tweede zitrij laten staan, terwijl je toch op de achterste zitrij kan geraken. De JX Concept krijgt een dikke V6 motor met een CVT-versnellingsbak. De productieversie staat op de Autoshow in Los Angeles in november 2011.

Derniers articles publiés

Commentaires (4)

Laisser un commentaire
Techno Patat 13:25
Portrait de Techno Patat

Kweet het niet hoor, ik krijg bij de voorkant een beetje Toyota Tundra gevoel (vooral door de gebogen motorkap). En dat knikje in de achterste ruit doet me ook weinig! Voor de rest is het niet mis, maar ik heb toch een beetje teveel njet gevoelens!

Pieter Aertgeerts 17:25
Portrait de Pieter Aertgeerts

Goed voor de Verenigde Emiraten, daar rijden ze allemaal met dat type wagens rond. Zowel van Lexus, Toyota, Nissan etc makelijk

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités