Officieel: samenwerking tussen Land Rover en Bowler kan supercombo worden

Land Rover zal iedereen van ons wel kennen, Bowler ligt iets minder commercieel in de markt. Het relatief kleine bedrijf maakt immers race-wagens voor de Dakar-rally op basis van Land Rover componenten. Ze hebben twee varianten, een gesloten variant met 300 pk onder de naam EXR en een openvariant met 550 pk onder de naam EXR-S. De benaming linken met die van de Jaguar is niet moeilijk. Maar vandaag werd officieel gemaakt dat beide bedrijven, Bowler en Land Rover, meer en beter gaan samen werken. En dan gaat onze fantasie de gekke toer op.

Ze zeggen meer technologie, platformen en support te kunnen ontvangen van Land Rover voor "toekomstige modellen". Dat maakt dat Bowler enorm veel trucks wil gaan inzetten in de Dakar-rally's of ze willen de tuning-divisie van Land Rover worden. Daarmee zou de G-klasse AMG eindelijk een concurrent krijgen met een potentiële Defender Bowler. Of een Evoque Bowler, met de heerlijke 5.0 liter supercharged onder de kap. Dromen mag altijd...

Hoe dan ook, de samenwerking tussen beiden is officieel. Het is nog even koffiedik kijken welke resultaten die samenwerking naar voor brengt.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités