Audi registreert namen SQ5 en RSQ5

Het leek wel eeuwen te duren alvorens Audi op de proppen kwam met de RS3, een voor de hand liggende hatchback.  Laatste geruchten handelen over een veel minder voor de hand liggende RS-variant. Car and Driver meent vernomen te hebben dat Audi de namen SQ5 en RSQ5 registreerde. Daarmee zal Audi zich voor het eerst mengen in het performance SUV segment, ze volgen daarmee de BMW M en Mercedes AMG modellen. Wat er van waar is weet niemand, begin dus ook nog niet te sparen voor de sportieve Q5. Een eventuele komst is nog koffiedik kijken.

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Techno Patat 18:32
Portrait de Techno Patat

rs label is in mijn inziens toch iets minder waard dan het M label! puur omdat het rs label nog niet DE geschiedenis heeft van M power... (en dit zeg ik als mercedes liefhebber, niet als bimmerfan) en bmw en amg hebben geen x3 of glk met dikke motoren hoor, kdenk dat audi hier nu eens de eerste wil zijn!

moet wel, want veel voorsprong dur techniek heb ik niet gezien da laatste tijd, ze lopen overal achterop qua modellen, maar toch verkopen ze goed :o! leve het grijzemuizen volkje van belgie ;)! (niets tegen de dikke versie's trouwens, m'n hart slaat nog sneller elke keer ik een r8 of rs6 hoor/zie :-)! )

Yvesw 21:45
Portrait de Yvesw

@Techno Patat: en het doet me nog elke keer zeer dat er geen glk amg bestaat! Net zoals ze de r klasse amg hebben weggehaald. :(
Ik heb dan weer wel het gevoel dat het "rs" label geschiedenis heeft terwijl het "M" label me weer minder doet...

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités