Audi opent nieuw Contact Center in Kortenberg

Vanaf deze week kunnen potentiële klanten terecht voor een testrit met een Audi in het nieuwe Audi Contact Center. Reeds 25 jaar geleden zette D'Ieteren dit concept op en werden ze daardoor beschouwd als pionier op vlak van dienstverlening naar hun klanten. De uitbreiding van het gamma zorgde ervoor dat Audi het tijd vond om een eigen gebouw te voorzien voor 'hun' Contact Center, naast dat van Volkswagen, Skoda en Seat.

Audi wil economie met ecologie combineren door een gebouw op te zetten met een lage energiebehoefte. Hoewel het gebouw niet CO2-neutraal is, verbruikt het zowat 40 procent minder dan een gebouw dat aan de strengste eisen van de Vlaamse Overheid voldoet. Daarvoor maakt Audi gebruik van doorgedreven isolatie, warmte-absorberende materialen, automatische zonweringen en een doorgedreven nachtkoelingsysteem. Verder maakt het gebouw gebruik van de verwarmingsinstallatie met warmtekrachtkoppeling en de 7.000 m² fotovoltaïsche zonnepanelen die al aanwezig zijn op de site.

De gebruikers van het gebouw zijn niet enkel de raadgevers van het merk. Het volledige personeel van Audi Import verhuist vanuit het centrum van Brussel naar dit gebouw aan de Leuvensesteenweg 679 in Erps Kwerps (Kortenberg). Audi gaat mee in de trend van free seating, waarbij niemand een vast bureau heeft. Dat moet de interactie tussen de medewerkers van de verschillende departementen bevorderen.

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Kenny 19:23
Portrait de Kenny

Knap gebouw, en nog verdomd snel gebouwd ook. Ik heb vorige week de levering van de showroom-modellen gezien, 2 R8'en, een RS5, enz enz.

Maikel 23:28
Portrait de Maikel

Prachtgebouw en je kan vrij de wagens bekijken naar hartelust. Bovendien beleefd en erg gedienstig en vriendelijk personeel!

Schladen Jean 16:25
Portrait de Schladen Jean

Niet alleen is het nieuwe gebouw van buiten zeer mooi ,maar ook het interieur straalt luxe en verfijning uit !! Maar wat mij het meest getroffen heeft ,bij het bezoek aan deze nieuwe vestiging is de zeer, zeer grote vriendelijkheid van al het personeel !!! Niets is hun te veel , geen enkele vraag wordt onbeantwoord gelaten , alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en men doet zeer veel moeite om alles aan de toekomstige klant haarfijn uit te leggen en te laten zien !!Het was voor mij een zeer positieve ervaring , waarvoor ik heel het personeel zeer dankbaar ben !!!!! Een zeer dikke proficiat en doe zo verder !!!!Jullie zijn het dubbel en dik waardig om Audi te vertegenwoordigen !!!!!!!!!!!!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités