Chevrolet stopt met de Avalanche

Eén van de dikkere SUV's die via grijze import op onze markt kwamen, de Chevrolet Avalanche, ziet zijn einde naderbij komen. En sommige dingen kom je pas te weten wanneer het te laat is. Zo had de Chevrolet Avalanche, een pickup truck een verwijderbaar tussenschot waarbij je je bagage tot in het passagierscompartiment kon stouwen. Dat had ik nog niet opgemerkt, tot nu dus. ook zijn neefje Cadillac Escalade EXT mag op pensioen.

De verkoopscijfers van beide modellen bleven de voorbije jaren teruglopen en dan is het tijd om de eer aan jezelf te houden. Niet getreurd, je kan 'm nog steeds pimpen in je Need for Speed-spelletje. Om het afscheid van de Avalanche te vieren, bouwt Chevrolet nog een speciale Black Diamond editie.

Chevrolet stopt met de Avalanche

Via: WCF

Derniers articles publiés

Commentaires (7)

Laisser un commentaire
Yvesw 17:15
Portrait de Yvesw

In welk Need For Speed spelletje dan? :p In midnight club 3 DUB edition was er wel een <a href="http://www.gamewallpapers.us/wallpapers/midnight-club-3/cadillac-escalad... Ext</a> beschikbaar ;) (GameNerdModusUit/)

Techno Patat 17:31
Portrait de Techno Patat

@Yves: In Underground 2 zaten er veel SUV's, maar ik heb geen zin om te googlen ofdat deze erbij zat :p! (/GameNerdModusUit)

Yvesw 17:35
Portrait de Yvesw

@Patat: Ik Google het even uit mijn Nerdhoofd: Hummer H2/ Cadillac Escalade/ Lincoln Navigator... "Veel SUV's"... pfu! :p Vergelijkend met MC 3 Dub edition is dat getal verwaarloosbaar :p

Techno Patat 17:58
Portrait de Techno Patat

Vergeleken met de S2000's, skylines en de oh zo heerlijke Mitsubischu Eclipse is dat veel ;)! (Need for speed underground 1 iemand?) Is het vreemd als ik zeg dat ik nog steeds weet waar de shortcuts in chinatown liggen, en welke van de 2 routes het snelst is door de construction site! Ik weet zelfs nog dat als je helemaal links naar boven ging op construction site er een hobbel lag die je niet mocht nemen, beter iets naar rechts uitwijken en dan terugkeren naar links en direct insturen om de volgende shortcut te nemen! Man man dat was nog eens een epic racegame :D!

Midnight club weigerde ik te spelen wegens te hoog fake gehalte :p!

Yvesw 18:42
Portrait de Yvesw

@Patat: Met alle respect, maar een FF Hyundai Coupé die in 3,5sec naar 100 optrekt zonder wielspin is ook niet meteen realistisch :p

MC3 kocht je niet voor het racen, maar voor de wagens! CLS55 AMG, G55 AMG, CL AMG, CLK GTR, Chrys 300C, Lexus GS, Caddy CTS-V, Saleen SR, Dodge Ram SRT10, Gemballa 911 & Cayenne, McLr F1, Lambo's, etc... Dat was in die tijd ongezien! NFS was voor tunerboys, MC was voor de epische auto's. Beiden heerlijke spellen, dat wel...

Techno Patat 19:04
Portrait de Techno Patat

Hmm, eerlijk gezegd hebbek nooit gekeken naar die carlist, anders haddek het ook zeker afgehaald :p!

NFS was voor de racers, dat tunen was gewoon een leuke afwisselen bij het racen! Kon je eventjes 5 min op het gemak bodykits zetten ipv de ene race na de andere! En de auto's waren er zwaar over, ik heb golf gtitjes gehad die vlotjes over de 300 gingen :D! ooh good ol' time's! Kheb denkek die iso nog ergens liggen, dringend nog eens uitspelen!

Yvesw 20:19
Portrait de Yvesw

@Patat: een gemiste game! (al weet ik niet dat hij nu nog recht zou aandoen... Alhoewel, het was wel tijdens de hoogdagen van de customization... Alle "racegames" daarna hadden een light-model van "tjoening"...) En inderdaad, golf GTI's die +300 gingen... EPIC :p

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités