Dit is de Lamborghini SUV: Het Lamborghini Urus concept (Gelekt)

Hij haalde zijn lancering net niet. Daags voor de officiële voorstelling op het autosalon in Peking kunnen de Italianen hun beelden niet binnenshuis houden. Dit zijn de eerste beelden die lekten van het SUV-concept van Lamborghini waar al zo lang over gesproken wordt. Later, allicht morgen, zullen we veel meer weten over dit concept. Op het eerste zicht lijkt dit vooral naar de Range Rover Evoque te gaan, al zal het prijskaartje van de Urus wel een veelvoud zijn.

Derniers articles publiés

Commentaires (4)

Laisser un commentaire
Quin 17:10
Portrait de Quin

Waarom lekken die dingen toch steeds in de autowereld? Niet dat we daarover moeten klagen, maar vreemd is het wel :).

Anyway, zoiezo al geen fan van die premium SUVs en ik zal er ook geen worden door dit concept. Achterkant is proper, maar vooraan en in profiel ziet een Lamborghini in SUV-vorm er gewoon vreemd uit.

Yvesw 17:15
Portrait de Yvesw

@Quin: Er worden embargo's gelegd op deze zaken, maar de verspreiding van media is zo gigantisch dat er amper rekening mee wordt gehouden. Want geef nu toe, Lambo kan er nooit achter komen wie de eerste was met het tonen van de foto's. Elke website, van auto tot nieuws, heeft de foto's al gepost... :p
Dit heeft natuurlijk wel het nadeel dat sommige merken op een gegeven moment gaan zeggen: "En nu is het genoeg!" Waardoor de journalisten op hun (op z'n Antwerps) "kas kunne kloppe" tot iets daadwerkelijk wordt voorgesteld... Maar op dit moment genieten fabrikanten nog te hard van deze "gratis" reclame ;)

Techno Patat 17:37
Portrait de Techno Patat

Ik vind de achterkant net lelijk! Precies een FF kont te hoog op zn poten! De voorkant is cava maar het heeft niet veel over! Ik ga passen voor deze lambo!

Yvesw 17:59
Portrait de Yvesw

@Patat: De achterkant is inderdaad euhm... reusachtig... Hier zie ik inderdaad de voetbalvrouwen geen bak make-up in de koffer laden...

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités