Sportievere Range Rover Evoque in de pipeline

Het lijnenspel van de Evoque is scherp waardoor hij van nature uit al een relatief sportieve houding aanneemt, maar geruchten gaan dat Land Rover werkt aan wat agressievere trekjes. Zo zou er een nieuwe bodykit in ontwikkeling zijn die de wagen 10 mm lager op zijn poten zet, wat dikke remklauwen krijgt, nieuwe velgen en een nieuwe bumper her en der. Onder de kap zou er een opgewaardeerde 2.0 benzinemotor en 2.2 SD4 dieselmotor schuilen met 210 pk, of dat zeggen de geruchten toch. Of de twee nieuwe motoren bij Jaguar ooit de intrede zullen doen bij de Evoque blijft de vraag, al zou het een erg logisch keuze zijn.

Derniers articles publiés

Commentaires (5)

Laisser un commentaire
Yvesw 17:18
Portrait de Yvesw

Meh, de styling zit wel oké. It's needzzz moar powerrr!! (om het op zijn internets te zeggen)
Ze kunnen toch niet achterblijven nu er dingen zoals de "juke-r" worden gemaakt. Ik zeg:" de supercharged V8 met 510pk van de Range rover erin en gaan met die banaan!"

Yvesw 14:02
Portrait de Yvesw

@Zeebonk: Ik ben nog altijd een klein manneke! Momenteel rij ik met <a href="http://www.sulet-more.ru/photo/eastern_axis.jpg">dit</a> ;)
En inderdaad, stiekem wil ik wel gekleurde banden zien op de wegen... Dat zal voor mooie burnoutstrepen op de weg zorgen :p

Yvesw 17:12
Portrait de Yvesw

@MichelAngelo: Heel koel om tegen volwassen mede-genoten te vertellen :p Die hebben er meteen vooroordelen over... Maar <a href="http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00998/narasa_jpg_998026q.... vinden ze dan wel oké... Daarom leven en laten leven!

bijgevoegd: Indien er ooit gekleurde bandjes de autowereld betreden gaan er vlug babyblauwe banden op een matzwart gewrapte wagen vliegen!

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités