Toekomstig plezier: De Fiat 500X en zijn concurrenten

De Fiat 500 is er sterk in geslaagd, bij een groot deel van het publiek als leuk, schattig of charmant over te komen. De 500L die we in Genève zagen was ook niet lelijk te noemen maar lijkt volgens ons wat fel op de concurrentie. Dan was er enige tijd geleden ook nog sprake van de 500X. Een SUV model van de kleine 500 dat ongetwijfeld opnieuw gaat scoren op een markt die wordt overspoeld door nieuwe hippe modellen...

Hoewel het woord "uitmelken" in ons hoofd rondspookt moet er toch naar de feiten gekeken worden. De 500X ziet er gelikt uit op de concept foto's. Wat we ook al weten is dat hij op de basis van de 500L zal gebouwd worden. Er zal alvast zeker een voorwiel aangedreven model verkocht worden en hopelijk ook een 4X4 model. De basisprijs zal rond de 17.500 euro liggen. Al zijn er zijn veel kapers op de kust die maar wat graag een graantje van die opkomende segment willen meepikken!

Foto's in de galerij hieronder

Derniers articles publiés

Commentaires (10)

Laisser un commentaire
Corrector 10:05
Portrait de Corrector

EDIT: whoeps, bedankt!

BePa 10:12
Portrait de BePa

Er is ook nog de Opel Mokka die in het zelfde vijvertje vist...

Quin 15:22
Portrait de Quin

Hopelijk neemt het inderdaad geen Mini-proporties aan. Al vind ik de 500 en de reeds beschikbare variates er wel stukken mooier uitzien dan de nieuwe Minis.

Yvesw 17:00
Portrait de Yvesw

@Zeebonk: Dan daag ik je eens uit om naar de nieuwe ssangyong korando te kijken en eerlijk te zeggen wat je er van vindt ;) De jongens worden groot.... :p

O.T.: Lijkt me dat de proporties raar gaan lijken in real-life... Een "SUV" ter grootte van een gebakje blijft moeilijk... Al viel het met de Mini Countryman nog mee. Als het dan toch moet: Abarth versie, 180PK en 4WD!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités