Werkt Bugatti aan 1.600 pk sterke Veyron?

Bugatti Veyron met 1.600 pk?

... alsof ze in Duitsland iets te compenseren hebben met al hun peekaa's.

Als Ferrari en McLaren zeggen een nieuwe supercar te maken, dan knijpen ze bij VAG de billen. En gezien de cultuur binnen de groep voeren ze liever een bestaand product op in plaats van iets nieuws te ontwikkelen. Een SuperSport op steroïden dus, een supersupersportsport.

Onder de kap zou dan een 8.0 of 9.6 liter motor liggen met niet minder dan 1.600 pk. Een belachelijk hoog getal, en het gaat echt enkel en alleen om getallen. Want de sprint naar 100 km/u doet hij in amper 1,8 seconden en de topsnelheid ligt op 463 km/u. De wagen zou 249 kg minder wegen dan de SuperSports zodat die op een totaal van 1.600 kg komt.

Hoeveel het pk-monster kost? Allicht meer dan 2 miljoen euro. Koopje.

Derniers articles publiés

Commentaires (5)

Laisser un commentaire
Yvesw 11:14
Portrait de Yvesw

Tja, ze moeten wel... Want niemand koopt dit ding met een "betaalbare" V12 met +700pk. Dan blijven ze alleen over met een lelijke hok. Terwijl een F12 en een P1 er ongelooflijk mooi uitzien.
De Veyron doet me altijd denken aan een lelijke vrouw die een cultstatus beleeft omdat ze gigantische borstimplantaten laat steken. Doe die borsten weg, en je zit gewoon met een lelijke vrouw. Met implantaten is ze ook lelijk, maar hey, je kan nog zeggen "ze heeft wel een gigantische overdaad aan inborst".
En ik ga geen namen noemen...

*kuch* Pamela Anderson *kuch*

Yvesw 11:19
Portrait de Yvesw

@Zeebonk: Aan uw uitspraak kan ik niet ontleden of u de Veyron een mooie wagen vindt of een zeer kinky leven beleeft ;-)

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités