BMW 3 GT toont zijn ware gelaat

BMW 3 GT gespot

BMW werkt al een tijdje aan de 3-reeks GT, een combinatie van een berline, break en monovolume in één wagen. Nu zijn er beelden gelekt waarop de wagen zonder camouflage te zien is.

De achterzijde ziet er beter uit dan bij de 5-reeks GT, terwijl de voorzijde geen verschillen vertoont met de huidige F30 3-reeks. We zien twee varianten, eentje in standaardlivrei en eentje met het M Sportpakket. Verwacht hem pas volgend jaar op de markt, de voorstelling is voor Detroit in januari of Genève in maart.

Derniers articles publiés

Commentaires (7)

Laisser un commentaire
watte? 12:30
Portrait de watte?

Is net zoals de 5GT een vreemde verschijning. Vooral het achterste stuk van de flank is nogal bulkig. Niet echt elegant. (nieuwe 4 reeks dan weer wel)....

Yvesw 13:46
Portrait de Yvesw

Wat een rare opgeblazen wagen blijft het toch. Monovolume noch Coupé, groot noch klein... Nee, geef mij dan maar - als het toch in de "speciale "sector moet zijn - een wagen zoals de Mercedes CLA...

Techno Patat 14:24
Portrait de Techno Patat

Overal waar ik er een link naar zie zie ik z'n kont! En nu zag ik hier het Artikel en dacht ik: yess, eventjes de flauwe plezante spelen en een hele resem aan kontenhumor over de toog smijten! Maar dan zie ik de foto's en nu ben ik toch sel zeer teleurgesteld! Teleurgesteld om 2 redenen:
- er zijn gelaatsfoto's!
-de gelaatsfoto's zien er zowaar goed uit! Daar waar ik de 5gt een misbaksel vind is deze nog knap in deze uitvoering!

Carlos 18:55
Portrait de Carlos

Bwa, het is hoe je hem aankleed. Vind de 5GT niet slecht :D
Ik vind een X6 ook lelijk. Maar dan heb je mensen die deze zo aankleden met juiste kleur, velgen, M kit.. en dan is deze ook mooi.
Maar deze kan er zeker door!!

pj 02:19
Portrait de pj

Ge kunt een 5 GT en X6 "aankleden" hoe ge wilt, ze blijven even kitscherig en loemp.

"Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding"

PS: Huidige BMW 1 is wel mooi, alhoewel BWM steeds meer begint te Audivisiëren, alle modellen beginnen dezelfde saaie look te krijgen, Haal Bangle terug voor ze hun NR 1 positie aan Audi verliezen. Zou te betreuren zijn, de Volkswagen groep is al machtig genoeg.

Yvesw 12:59
Portrait de Yvesw

Is kitscherig dan negatief? Ik bekijk de 5GT/ X6 op een andere manier. Mooi of lelijk, dat hangt toch af van persoonlijke meningen, maar in deze tijden dat de auto-industrie zo eng wordt (op elkaar lijkende wagens etc.) vind ik het net ballen hebben om een 5GT of X6 op de markt te zetten. Idem dito voor Mercedes met hun A-klasse, GLK en destijds hun CLS. Audi kan ik er dan bv. niet op betrappen (buiten overpriced limited edtions van hun A1) waardoor ze voor mij een saai en "loemp" merk zijn.
Zo ben ik ook totaal geen fan van deze 3 GT, maar kom, het getuigt wel van ballen om verder te gaan in deze GT-lijn...

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités