Bentley Flying Spur kost 197.828 euro

Bentley Flying Spur kost 197.828 euro

Ben je nog aan het watertanden na het zien van de Bentley Flying Spur en popel je om er eentje te bestellen? Dat komt goed uit, Bentley heeft een prijs geplakt op de Belgische versie van de Flying Spur.

197.828,95 euro kost hij en daarvoor krijg je een hele hoop luxe terug. Bentley Belgium geeft enkel de prijs van de 6.0 W12 mee, de versie die 625 pk meebrengt, over een V8 is nog geen officiële info bekend. Net als bij de Lamborghini Aventador is dat slechts een basisprijs want wie extra wil, moet daar meer centjes voor op tafel leggen. Zo varieert de extra kost voor een carrosseriekleur van 3.295 euro tot 26.245 euro voor de Metal Paint Range en ook voor alternatieve interieurinleg betaal je minimaal 425 euro (Drilled Alloy Sports Foot pedals). ie het stuurwiel met contrasterende naden wil betaalt 150 euro, al is dat alleen de prijs voor de naden want de stuurwielen zelf kan je ook nog eens personaliseren met prijzen tussen de 300 euro voor de flippers achter het stuur tot 2.205 euro voor een houten driespaaks stuurwiel.

Je ziet het, de opties kosten wel wat geld, toch zijn het opties die het leven aangenamer maken in je luxewagen en lijkt Bentley geen exuberante prijzen te vragen voor overbodige opties, zoals andere merken wel al eens durven doen.

Bentley Flying Spur kost 197.828 euro

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités