In 2014 komen de Nissan GT-R Nismo en Juke Nismo RS

Nissan nismo

Er komen volgend jaar twee nieuwe NISMO-modellen aan, een GT-R Nismo en Juke Nismo RS, dat vertelde Edgard Rodriguez ons in een interview.

Initieel wou hij geen modellen noemen, maar in een persconferentie na het interview gaf hij zelf aan dat het om een GT-R NISMO en Juke NISMO RS gaat.

De sportieve badge van Nissan maakte dit jaar zijn intrede met de Juke Nismo en heeft met de net gelanceerde 370Z NISMO een tweede model in het gamma, tegen 2014 wordt dat gamma verdubbeld met eerder genoemde modellen. Wat we juist mogen verwachten van de nieuwe modellen valt af te wachten. De GT-R is technisch al de beste uit het Nissan gamma, waardoor we benieuwd zijn welke meerwaarde de NISMO-badge kan brengen. Voor de Juke NISMO RS verwachten we een nog radicaler design en extra vermogen onder de kap.

NISMO (N-I-S-san M-O-torsport) moet staan voor "Innovation that Exites". Op een toegankelijke wijze sportieve wagens aanbieden. De NISMO wagens zijn altijd een volledig pakket met zowel een nieuw bodywork als een gewijzigd onderstel, sterkere motor, betere remmen enzovoort. Een 370Z NISMO is bijvoorbeeld altijd full-option. De enige keuze die je als klant moet en kan maken is de kleur.

In 2014 zal NISMO ook deelnemen aan Le Mans met "een wagen", welke dat zal zijn is niet geweten. Rodriguez laat wel weten dat het om een innovatief product zal gaan, net zoals de Deltawing dat vorig jaar was. Een hybride of elektrische variant sloot hij niet uit.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Carlos 18:27
Portrait de Carlos

Yes baby! GT-R POWER ^^

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités