Maserati Ghibli The Movie: veel gebrul, weinig emotie [Video]

Maserati-Ghibli

Weet je nog dat de Ghibli werd gespot in Rotterdam? De video van Maserati is eindelijk af en het resultaat is lichtjes teleurstellend.

De Ghibli is een knap staaltje Italiaanse kunde. Een wagen die een promotiefilmpje verdient waarin minstens twee maal een torso vol borsthaar moet getoond worden uit een Armani hemd. Maserati gaat een iets andere kant op met hun promotiefilmpje.

Geen Italiaan met sigaar en gouden ringen, wel een afgeborstelde zakenman die graag gaat zweefvliegen en bouwwerven bezoekt (voor zijn job nemen we aan). Vrouwlief rijdt trouwens ook met een Ghibli. Want echte liefde is allebei met dezelfde wagen rijden in een andere kleur - ofzoiets. Het filmpje zelf mist verder elke vorm van snelheid en passie. Al blijft de Ghibli een geweldige wagen om te zien voorbijrijden. En dat voor de prijs van een A6 3.0 TDI...

Derniers articles publiés

Commentaires (6)

Laisser un commentaire
Carlos 19:52
Portrait de Carlos

That is it? *zucht*
Ik weet niet wat jullie denken maar een bouwplan lezen op de achterkant van een wagen? Ik doe het alvast niet snel... Dan zeker niet op zo'n soort wagen.

Techno Patat 20:19
Portrait de Techno Patat

Ik heb iets bijgeleerd: met de ledjes en xenon's aan is die neus nog 100x mooier :P! Voor de rest idd maar bwa bwa!

Dequal 00:36
Portrait de Dequal

Ah dat ben ik als succesvolle architect later zeker. *keep dreaming :(*

In '68 gebruikten ze overigens al dezelfde techniek! http://25.media.tumblr.com/372bf7c67b83e38eb73411c34d420fcb/tumblr_miwe7...

Wim 13:33
Portrait de Wim

lekker realistisch :)

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités