Prior Design: "G-klasse is maar een suffe kar, laten we er iets aan doen"

gklasse

"Laten we'r een widebody van maken!" Ja, 'tuurlijk alsof dat ding nog niet groot genoeg is hé. De G-klasse, een icoon/zeecontainer, daar blijf je toch lekker af...


De widebody kit is toepasbaar vanaf het type W463. Dat wil zeggen dat deze vanaf bouwjaar 1990 monteerbaar is op jouw G-wagon. Als je bij deze stijl denkt "JA! JA, Godverdomme!" dan hopen we dat je ook een AMG blok hebt anders is het ook maar Posen.

De kit is gemaakt uit een Dura-Flex Fiber Reinforced Plastic en omvat ondermeer bumpers, nieuwe motorkap en dikke wielkastbogen.

Prior-Desing-G-wagon-Widebody
Prior-Desing-G-wagon-Widebody

Zoals je verwacht is dit alles uiteraard niet voor twee tientjes te bestellen. De gehele kit kost namelijk 12.900 euro. De 23 inch DPE velgen kosten net geen 8.000 euro en een paar dikke uitlaatpijpen heb je voor 1900 euro. Als je dan nog pap overhebt dan kan je nog de afdekhoes voor het reservewiel bestellen voor een stevige 1.199 euro.

Prior-Desing-G-wagon-Widebody

Uniek zijn kost geld. Stijl hebben en je G-klasse laten zoals hij is kost je niets. Binnekort kan je trouwens aan een Autofans-rijtest verwachten van de G-klasse (teaser).

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités