Lambo gaat de lucht in te Londen [VIDEO]

Derniers articles publiés

Commentaires (18)

Laisser un commentaire
Sven 21:16
Portrait de Sven

We schrijven ook niet dat hij boven de snelheidslimiet zit. Onaangepast snel zoals jij het schrijft is naar mijn mening ook te hard, te hard om tijdig op onvoorziene omstandigheden te reageren.

Dequal 23:34
Portrait de Dequal

Mijn insziens zijn beide wellicht in fout met inschattingsfout van Mazda-chauffeur dat Lambo te snel kwam aangereden; of enkel de Mazda-chauffeur die in fout is doordat hij z'n voorrang niet verleende. Wie zal het weten. Laat dat maar over aan de officiële instanties.

Sven 00:02
Portrait de Sven

Ik zou het zelf niet beter kunnen zeggen.

Techno Patat 23:57
Portrait de Techno Patat

Gezellige sfeer hier toch de laatste tijd! Vroeger gingen we als autofans de tekst erbij voor lief genomen hebben en gereageerd hebben op zonde van die zalige Lambo, of oud kieken in zijn Mazda en eindigen bij een zware ruzie over de bavianenkont van de X6!

Maar nee, een beetje vitten op 'minderwaardige journalistiek'... Het is een blog ffs, geen verslag van het gerechterlijk dossier van Dutroux! Geen wonder dat mensen me op FB vinden en me vragen: wat is er toch gebeurt met autofans? Mijn enig antwoord daarop is: tjah, te weinig autofans zeker?

Adriaan 07:51
Portrait de Adriaan

De bavianenkont van de X6 :p (giechel :p)

Techno Patat 08:45
Portrait de Techno Patat

Feiten konden ons vroeger geen zak schelen, daarvoor kom ik niet naar een blog ;-)! Naar een blog kom ik voor de persoonlijke meningen van de mensen achter het blog, ik kom voor de nutteloze discussies over persoonlijke mening, ik kom omdat ik mede autofans opzoek!

En ik zever niet als ik zeg dat mensen me dat vragen! Ondertussen heb ik al een 5-tal facebook berichten gekregen van mensen die ik niet ken die me vragen of ik de autofans technopatat ben en die dan vragen waar de oude sfeer naartoe is? Met alle maten die ik gemaakt heb hier hebben we het er ook al over gehad.

Niet dat jij daar alleen verantwoordelijk voor bent Alfred ;-)! Maar ik kwam naar dit artikel met het gedacht van: iemand zal wel al gejammerd hebben over het geplooide carbon, of hoe er een zalige V12 weer niet meer mag zingen, of over de pappiekindjes in londen die er wat uitspoken! Maar nee, de discussie ging over welke bronnen bevestigen dat ze te snel gingen? Joepie :-)!

Adriaan 08:55
Portrait de Adriaan

Carbon gaat eerder barsten dan plooien ;-)

Techno Patat 09:47
Portrait de Techno Patat

Aan die snelheden wel, op Tom Boonen zijne fiets niet :P! Die kreeg een alu fiets die stijver was omdat er teveel van zijn kracht ging naar het plooien van zijn fiets!

Ik vraag mij eigenlijk af hoe het gestelt is met de monocoque van die aventador? Zou die nu ook niet gebarst zijn na die impakt aan de zijkant?

Yvesw 10:31
Portrait de Yvesw

Heb je daar een bron voor Pieter :-p

Techno Patat 11:15
Portrait de Techno Patat

True that, maar ze hebben vermoed ik wel honinggraat structuren die zijdelinkse impacten opvangen? En gezien de airtime was het wel een redelijk impactje :P!

Ocharme de blonde Russische bimbo die ernaast zat, die haar rug zal pijn doen (ik was 2 weken geleden in Londen en in gans die wijk hoorde je bijna uitsluitend Russisch uit blonde bimbo's komen! En ik die dacht dat de Arabieren Londen overnamen...)!

Carlos 14:18
Portrait de Carlos

In de vier seizoenen die we hebben zijn er daar drie van te koud zijn voor hun bolides :-p.

Stealth 14:03
Portrait de Stealth

Die Olga's hebben een sterke rug hoor. Ze doen toch hele dagen yoga als ze niet in de Lambo zitten of Louboutin's aan het passen zijn ... :p

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités