Tesla maakt Model S met lange wielbasis voor milieubewuste CEO

tesla-model-s-lang-render

Als we de laatste geruchten moeten geloven, dan komt Tesla binnenkort met een verlengde Model S op de proppen. Heeft het merk dan ineens de award voor groenste limousine ter wereld te pakken?

Daar zit je dan als CEO van Greenpeace. Natuurlijk wil je in luxe worden rondgevoerd, maar zo'n verlengde S-Klasse is not done. Daar past Tesla binnenkort een mouw aan, als we de geruchten mogen geloven. De verlengde Model S zou vooral een verkoopsucces kunnen worden in China, al krijgen we hem ook in Europa en Amerika. Een insider bij het Amerikaanse merk van elektrische wagens liet alleszins vallen dat de wagen zou gelanceerd worden voor de launch van de Model X. Die laatste gaat al volgend jaar in productie.

Meer range?

De verlengde versie gaat natuurlijk meer gewicht in de schaal leggen. Tesla zou dat counteren door meer batterijen te plaatsen. Logisch, want een langere wielbasis staat gelijk aan meer plaats voor batterijen bij de Model S. Of de range er daardoor ook op vooruit gaat is niet geweten. We kijken er alleszins al naar uit.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Adriaan 16:58
Portrait de Adriaan

Ik ben benieuwd, maar lijkt me zeker een model met zeer veel potentieel. Zal ook niet veel aanpassing vereisen aan het productieproces verwacht ik, waardoor die er wel eens naar auto normen snel kan zijn.
Ze zijn goed bezig ginder die mannen van tesla.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités