Hyundai Grand Santa Fe: zeven personen vanaf 53.999 euro

hyundai-grand-santa-fe-belgium-01

Op kousenvoeten kwam de Grand Santa Fe in de Belgische catalogus geslopen. Misschien niet zo verwonderlijk, want de markt voor grote SUV's is in België niet direct de meest aantrekkelijke. Toch komt er dus een Grand Santa Fe, vanaf 53.999 euro.

De kleinere Santa Fe staat al een tijdje in de catalogus en zien we her en der ook in het straatbeeld, al doet de ix35 het nog altijd net ietsje beter. Wie graag zeven personen in een SUV wil vervoeren, of wie zich de allures wil aanmeten van de Audi Q7 zonder daarvoor die prijs te moeten betalen, kan nu terecht bij de Grand Santa Fe. De enige beschikbare motorversie is de 197 pk sterke 2.2 CRDi. Die fungeert ook als topmotor bij de gewone Santa Fe. De CO2-uitstoot van de Grand Santa Fe komt met 199 g/km 21 gram boven zijn kleinere broers uitstoot.

hyundai-grand-santa-fe-belgium

Ook kan je de Grand Santa Fe enkel met vierwielaandrijving en automaat krijgen. Daardoor wordt het prijsverschil met een Santa Fe met dezelfde specificaties teruggebracht tot 4.150 euro. Neem je in de korte versie het 'Family Pack' met zeven zitplaatsen, dan betaal je daar nog eens 1.750 euro en wordt het verschil dus nog wat kleiner.

hyundai-grand-santa-fe-belgium

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
moarenfin 21:59
Portrait de moarenfin

Bedraagt de leveringstermijn nog altijd anderhalf jaar? Wel topbakkie!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités