Maserati viert 100-jarig jublieum in Autoworld

image

Maserati wordt dit jaar 100 jaar en dat vieren ze niet alleen in Italië. In het Brusselse Autoworld loopt van 4 juli tot 31 augustus een tentoonstelling met een dertigtal wagens van het merk met de Drietand.

Op die tentoonstelling wandel je langs een hele reeks modellen uit de geschiedenis van Maserati. Het begint bij de A6G Pininfarina en je loopt langs de Mistral, Merak, Ghibli en verschillende generaties Quattroporte tot bij de recentste modellen als de Gran Turismo en Ghibli.

racerij

Ook racewagens worden bij de tentoonstelling betrokken, zoals een A6GSC (Mille Miglia 1954), eenzitters zoals de 8CM (1934) en de 4CLT (1948), een 3500 GT en een Ghibli Compétition. Zij krijgen nog het gezelschap van een Birdcage van de jaren zestig van de vorige eeuw en een Barchetta van de jaren negentig.

praktisch

De tentoonstelling "Maserati 100 Years" loopt van 4 juli tot 31 augustus in Autoworld. Een ticketje oor Autoworld kost 9 euro voor volwassenen, 7 euro voor senioren en studenten en 5 euro voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis binnen. Tijdens je bezoek kan je ook de permanente collectie van Autoworld bekijken. Autoworld is elke dag geopend van 10 tot 18u.

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Robin Van Landeghem 15:27
Portrait de Robin Van Landeghem

Hoe noemt de Maserati op de coverfoto ?

Glenn 00:38
Portrait de Glenn

Dat is een A6GCS. :)

Robin Van Landeghem 10:18
Portrait de Robin Van Landeghem

Bedankt

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités