Infiniti stuurt Q50 Eau Rouge over Spa-Francorchamps [video]

infiniti-q50-eaurouge-video

Als je een wagen vernoemt naar een befaamde bocht van een racecircuit, dan kan je bijna niet anders dan een heerlijke video te maken met die wagen op dat circuit. Infiniti, die sturen de Q50 Eau Rouge in de handen van Sebastian Vettel en twee andere coureurs over het circuit van Spa-Francorchamps. Gewoonweg voor ons visueel plezier.

Als tittel hadden we ook 'Sebastian Vettel gaat zijwaarts in de regen op Spa-Francorchamps' kunnen nemen. Maar dat is wat denigrerend voor de hoofdrolspeler van de video, de Q50 Eau Rouge. Vernoemd naar één van de moeilijkste bochten in raceland is het gewoonweg een Nissan GT-R met twee extra deuren en - laten we eerlijk zijn - een mooiere verpakking.

Infiniti is dan ook terecht fier op hun sportieve sedan. Het gevolg daarvan is dat er wel wat marketingsbudget tegenaan mag worden gesmeten. Daardoor krijgen wij deze heerlijke video's op ons netvlies gebrand.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Rebel 11:55
Portrait de Rebel

Mooie wagen, mooie bochten in Spa. Been there, done that. Ik zou wel eens graag op Laguna Seca rijden en The Corkscrew aanvallen. Blinde bochten zoals er op de Nordschleife zijn en The Corkscrew, lijken mij toch iets uitdagender dan Eau Rouge.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités