BMW i8 staat te koop op eBay met huidig bod van zo'n 14.000 euro

bmw-i8-roller-hollow-ebay_01

Er zit echter wel een addertje onder de carrosserie. Of eerder een gebrek daaraan. Want de aangeboden i8 is een dummy zonder interieur om de blits te maken bij dealers.

Niets kan open, er zit geen interieur in en ook een chassis ontbreekt. het enige wat deze i8 heeft zijn vier velgen, een setje remschijven en lichten die je kan aanzetten. Redelijk povertjes dus. Toch hoopt een dealer uit Amerika er een fijne prijs voor te krijgen. Hoeveel zegt hij niet exact, maar het huidige bod staat alleszins al op 18.100 dollar. Omgerekend zo'n 14.000 euro.

Ultiem kunstwerk voor op de oprit?

Een bom geld voor een hoop glasvezel met vier wielen onder die niet eens draaien. Anderzijds is het een ideaal object om klanten te trekken naar je bar of restaurant. En eerlijk is eerlijk, in de living zou de i8 ook niet misstaan.

Bieden kan hier.

bmw-i8-roller-hollow-ebay_01
bmw-i8-roller-hollow-ebay_01
bmw-i8-roller-hollow-ebay_01

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
John 12:07
Portrait de John

Stel je voor: de reacties van mensen als je met zoiets afkomt op een zeepkistenrace, wel best duur om er een zeepkist van te maken :-D

Yvesw 14:20
Portrait de Yvesw

Ja, de mogelijkheden zijn oneindig natuurlijk :-) Of gewoonweg in je garage hebben staan en elke dag vertrekken met je Renault Clio van 20 jaar oud. De buren moeten ook denken dat je gek bent :-)

Sven 14:57
Portrait de Sven

of, waarom niet, dit gewoon over je Clio van 20 jaar oud heen plaatsen. Moet lukken, als je naar de opening op de voorlaatste foto kijkt.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités