Jeep Renegade heb je vanaf 19.900 euro

jeeprenegagde-prijzen

Jeep maakt vandaag de prijzen bekend van de Renegade, het eerste model in de geschiedenis van het merk dat in Italië wordt geproduceerd.

De kleine crossover werd dit jaar in Genève voorgesteld, maar een prijs moesten we jullie voorlopig schuldig blijven. Tot nu. Het aanbod zal bestaan uit vier uitvoeringen: Sport, Longitude, Limited en Trailhawk.

Met 9-traps automaat

De Jeep Renegade begint vanaf 19.900 euro. Voor dat geld heb je een Sport-versie met een 1.6 liter benzine, goed voor 110 pk. Het topmodel, een Trailhawk 2.0 Multijet diesel met 170 pk, een 9-traps automaat en vierwielaandrijving, kost je minstens 33.000 euro. Bij de lancering komt daar een exclusieve “Opening Edition” bij die in beperkte oplage geproduceerd wordt. België en Luxemburg krijgen 63 exemplaren.

Jeep-renegade-prijs

De beschikbare motoren op de "Opening Edition" zijn de 1.6 liter MultiJet II diesel 115/120 pk met manuele transmissie, zes versnellingen in combinatie met tweewielaandrijving, de 2.0 liter MultiJet II 140 pk met manuele transmissie, zes versnellingen en 4x4-configuratie en de 1.4 liter MultiAir2 benzine 136/140 pk met manuele transmissie, zes versnellingen en 4x4-configuratie. In ons land is de "Opening Edition" te koop vanaf 26.400 euro.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités