Officieel: Renault Espace (2014)

renault-espace-2014_02

Vergeet de laatste Espace die alweer meegaat sinds de oertijd. De compleet nieuwe generatie katapulteert het MPV-segment meteen de toekomst in dankzij de futuristische lijnen.

Tijdens ons uitje met de Twingo wist de exterieurdesigner van Renault, Anthony Lo, al te meldden dat het design van de Espace eigenlijk gewoon ging overgedragen worden van de Initiale Paris, een conceptwagen die de Fransen vorig jaar in Duitsland loslieten. Denk inderdaad enkel het futuristische dak weg van die concept en je hebt de nieuwe generatie Espace.

Captur in the front, Xmod in the back

Oké, ook de vleugeldeuren hebben ze bij Renault achterwagen gelaten. Verder krijgt het vooraan een groot Captur gehalte en achteraan een stevig Scénic Xmod gevoel. Het is met name die achtersteven die voor de meeste commotie zal zorgen.

renault-espace-2014_02

Verder weten we nog maar eigenlijk weinig over deze crossover - inderdaad, noem hem niet meer MPV. Binnenin zou het allemaal modern, licht en flexibel moeten zijn, maar de Fransen vergaten wel even om een interieurfoto de wereld in te sturen. Al hebben we het gevoel dat we er niet meer te lang op zullen moeten wachten...

renault-espace-2014_02

Derniers articles publiés

Commentaires (9)

Laisser un commentaire
Techno Patat 09:51
Portrait de Techno Patat

Ik kwam naar hier om een reactie te posten in de trend van: gasten, zolang het geen F1 motor heeft zoals de oude interesseert het me geen zak!

Maar eigenlijk ziet hij er verdomd gelikt uit zeg :O! Der is langs achter precies wel iets misgelopen (geen goesting niemer?)

Techno Patat 13:51
Portrait de Techno Patat

I lolled! En toen besefte ik dat het eigenlijk niet om te lachen was en dat de F1 nbeetje triestig is :(!

Glenn 11:41
Portrait de Glenn

Is dit nu een mpv of suv? Of een mpsuv?
Ik zie het niet meer.

Qua design: die mannen hebben gewoon een Avantime genomen, de hoekjes afgerond en er een paar deuren extra tegenaan gegooid. Echter, het heeft wel iets.

Yvesw 11:48
Portrait de Yvesw

Volgens onze laatste redenering is dit een Full Size Crossover Activity Multi Purpose Utility Vehicle. Ofte: De Renault FSCAMPUV.. ;-)

Wim 12:14
Portrait de Wim

Knap ding! Velgen zijn zo groot dat het idd iets SUV-achtig krijgt

Carlos 13:36
Portrait de Carlos

Oei, ben precies de enige die het minder vindt... In profiel en de snuit oke, maar de achterkant... DAFUQ.
Dan, voorlopig, liever een oude espace

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités