Saleen zit aan de Johnnie Walker: S302 Black Label Mustang

saleen-s302

Steven Saleen heeft net iets teveel aan Johnnie Walker's Black Label whiskey gezeten, en dat vinden we in dit geval helemaal niet erg. Deze getunede Ford Mustang heeft zelfs iets ...

Een Ford Mustang tunen kan iedereen, hem er ook nog beter laten uitzien is echter maar voor enkele weggelegd. Saleen - bekend van de S7 supercar van weleer - is een van die enkelen met hun S302 Black Label. Het neusje van de zalm doet het met maar liefst 640 pk en 766 Newtonmeter uit een supercharged V8, én biedt dan nog eens de keuze aan kopers over de ratio's van de versnellingsbak en de keuze tussen een automaat en handbak. Allemaal voor een kleine $ 54.386.

De S302 Black Label krijgt ook een hele reeks andere aanpassingen, van unieke zijschorten, een nieuwe achterkant tot beter gekoelde remmen en sportievere ophanging. Een mogelijke concurrent voor de dik 80 pk sterkere SRT Hellcat?

Stiekem zouden wij er toch graag eentje hebben, al is het alleen maar om dit 's ochtends te horen. Filmpje is nog van het vorige modeljaar.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités