Street Up!: All show, no go

vw-street-up-1-1

Sinds zijn voorstelling in 2011 is de Volkswagen Up! goed op weg om meer varianten te krijgen dan de Bugatti Veyron. Nummertje 436 in het verhaal is deze Street Up! en nee, nog steeds niet met een potent torretje onder de kap.

Versta ons niet verkeerd, we kunnen de Up! best wel smaken. Alleen is-ie te duur voor wat het is en ontbreekt het in de line-up aan varianten voor de echte Autofan. Momenteel hebben we de Up!, de iets hogere Cross Up! en de e-Up! waar je net de straat mee uit geraakt. De GT Up! met 110 pk waar we allemaal op wachtten kwam er echter niet. Nu komen ze bij Volkswagen naar buiten met deze Street Up!, hoewel de naam anders insinueert blijft het wederom bij uiterlijke opsmuk.

Racing strips voor extra kracht

16-duims velgen, racing stripes over de gehele carrosserie en een gestreept interieur tonen aan de buitenwereld dat je met liefde extra geld tegen je Up! smijt. Onderhuids nog steeds dezelfde motoren waardoor je maximaal over 75 pk kan beschikken. Om toch nog iets van sportiviteit te bieden installeerden ze een sportophanging (lees: harder). Verder zitten ook een Premium stereo en een automatische airco in het pakket vervat. Wij wachten echter nog steeds op een echte Up! GTI...

vw-street-up-1-1
vw-street-up-1-1

Nvdr: We excuseren ons voor de overvloed aan uitroeptekens in dit artikel!

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités