Deze Mercedes GL kan tegen een AK-47'tje of twee [Video]

ml-ceo-video-schieten

Als CEO moet je natuurlijk achter je producten staan. Dat is bij Texas Armoring Corporation niet anders. De baas van het bedrijf dat wagens bepantsert neemt plaats in een GL en laat zich van buitenaf beschieten met een AK-47. Het ultieme middel tegen ongelukkige werknemers?

Geef nu zelf toe, hoe zalig moet het zijn als je af en toe met een AK-47 op het gezicht van je baas mag schieten? Mét toestemming. Nu ja, zolang hij maar mag plaatsnemen in een bepantserde wagen. Texas Armoring Corporation biedt een bepantserde versie van de Mercedes GL aan en toont in volgende video hoe sterk de voorruit is.

Hoewel je honderden filmpjes kan zien van versterkt glas dat beschoten wordt, zelf achter zo'n glas kruipen... dat is toch nog andere soep.

Derniers articles publiés

Commentaires (4)

Laisser un commentaire
Techno Patat 15:53
Portrait de Techno Patat

Al sla je me dood ik ben nu al een kwartier aan het twijfelen maar is dat niet de GL facelift? Amerikanen kennende lijkt dat de meest voor de hand liggende (want groter --> beter :p!)!

Yvesw 16:02
Portrait de Yvesw

Klopt! Met al dat namengedoe bij Mercedes zie ik de bomen door het bos niet meer :-p

Techno Patat 16:23
Portrait de Techno Patat

Je hebt me echt aan het twijfelen gebracht! En ik ben een MB liefhebber/kenner! Dus dat wil meer zeggen over MB dan over uw talenten Yves :)!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités