8 belachelijke cadeaus uit autoland voor autofans

cadeau-voor-autofans

Als Autofan willen we natuurlijk allemaal cadeaus met een knipoog naar auto's. Bij constructeurs vind je echter weinig leuk gerief. Het merendeel is te duur voor wat het is of gewoonweg belachelijk. Wij verzamelden 8 gekke cadeaus die je liever niet hebt.

Het einde van het jaar is in het zicht dus verwacht je her en der maar aan lijstjes van cadeaus. Wij hadden op deze maandagochtend eens lekker zin om het omgekeerde te doen. In plaats van daadwerkelijk leuke cadeaus op te sommen, doen we het met cadeaus die eigenlijk te belachelijk zijn voor woorden. Om te kunnen deelnemen aan de lijst moest het object voldoen aan volgende parameters; van een merk zelf zijn, te duur zijn voor wat het is en gewoonweg stom zijn. Dit is het resultaat van onze zoektocht:

1. Jaguar Icoon

cadeau-voor-autofans

Altijd al een beeldje van de springende Jaguar op je bureau willen hebben? Nee, wij eigenlijk ook niet. Toch kan je er één bestellen bij het Britse merk voor zo'n 115 euro. Met chromen finish, dat dan weer wel.

2. Ford Fiesta Nagellak

cadeau-voor-autofans

Oké, tegenover de andere producten in onze lijst is deze nagellak van 8,90 euro niet eens zo duur. Maar kan je een vrouw echt gelukkig maken met nagellak van een automerk? Niet alles moet rond auto's draaien...

3. Alfa 4C jojo

cadeau-voor-autofans

Alfa Romeo had ongeveer 385 deelnemers voor deze lijst. Uiteindelijk zijn we toch voor deze jojo (of Yo-Yo) gegaan van 135,68 euro die geïnspireerd is op de velgen van de 4C. Geld dat we toch liever opzij zetten om daadwerkelijk een 4C te kopen.

4. Volkswagen riem

cadeau-voor-autofans

Kijk, we weten dat er mensen zijn die met gemak 90 euro betalen voor een lederen riem. Maar deze 82,51 euro kostende riem van VW is toch wat belachelijk. Het ding is gewoon zwart! En het logo van VW moet je ook ver zoeken.

5. Mini fietslicht

cadeau-voor-autofans

Mini-rijders fietsen graag. Althans dat concluderen we na het bezoeken van hun shop. Hoe je een fiets in een Mini krijgt, daar hebben we dan weer geen antwoord op. Deze twee lichtjes voor op de fiets met een prijskaartje van 49,90 euro spannen alvast de kroon in het aanbod.

6. SLS pluchen horror

cadeau-voor-autofans

Natuurlijk is zo'n pluchen autootje schattig voor je kleinste spruit. Maar een misvormde pluchen SLS voor 46,66 euro geeft je kind eerder nachtmerries. Kill it with fire...

7. Pirelli/Audi PZero sjaal

cadeau-voor-autofans

Verbeter ons als we fout zijn, maar tot op de dag van vandaag heeft Pirelli geen PZero-winterbanden. Geen probleem volgens hen, want samen met Audi maakten ze deze sjaal van 101,68 euro met het materiaal van een Audi TT. Een sjaal om performante zomerbanden te vieren... tja.

8. Martini-livrei op je Carrera

cadeau-voor-autofans

Niet dat we je minderwaardig vinden als je een instap-911 koopt, maar er dan de stickerset van Martini op zwieren, dat is een stap te ver. Op de 911 GT3 top, op een Carrera een beetje fout. Zeker als je er 1.089 euro voor neerlegt.

9. ...

Welke cadeaus vinden jullie nog bij merken die totaal stupide zijn?

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Wim 15:02
Portrait de Wim

Rode Ferrari jas, zelfs met een Ferrari zou ik zoiets nooit dragen

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités