Vraag: Gaan jullie kijken naar de Top Gear kerstspecial vanavond?

top-gear-specia-vraag

Top Gear, ooit de heilige graal voor autolievende tv-kijkers. We kunnen ons echter niet van de indruk ontdoen dat de sleet wat op de formule zit en jaar na jaar meer mensen afhaken. 'Te fake', 'een jaarlijkse herhaling van moppen' en 'altijd dezelfde opdrachten' zijn zowat de grootste kritiekpunten. Gaan jullie vanavond kijken?

Moest je het gemist hebben - hier dus -, vanavond zendt BBC2 het eerste deel van de Top Gear kerstspecial uit omstreeks 21:30. Daarin gaan de jongens op zoek naar de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld. Dat het een visueel spektakel zal zijn versterkt door gigantische budgetten staat nu al vast. Echter is het nog maar de vraag hoeveel het over de wagens zal gaan.

Het viel ons op dat we het niet echt meer warm krijgen voor Top Gear. Zelfs niet voor de kerstspecials. Daarom willen we wel eens weten of jullie datzelfde gevoel hebben:
Gaan jullie kijken naar de Top Gear kerstspecial?

Derniers articles publiés

Commentaires (7)

Laisser un commentaire
Rebel 12:03
Portrait de Rebel

Altijd hetzelfde recept, wie kijkt er nu naar een herhaling van een herhaling zoals een kerstspecial.

Vale_46 13:47
Portrait de Vale_46

Natuurlijk ga ik kijken, mocht ik thuis zijn...
Er zit wat sleet op, maar dat is zoals Veronique De Cock. Ze is al wat jaartjes ouder, maar nog steeds is ze heel leuk om naar te kijken ;)

Stealth 16:40
Portrait de Stealth

Het is entertainment over en met auto's, maar in de eerste plaats entertainment. Voor mij persoonlijk nog steeds leuk om te bekijken. Dat een formule evolueert na +20 seizoenen lijkt mij niet meer dan normaal. Pitstop tv of 5th Gear zijn voor mij maar zielige pogingen om iets deftig te maken.

JS 22:11
Portrait de JS

Dat einde van het 2de deel, was dat echt?
Of een 'spectaculaire' ingeving om Top Gear interessanter te maken?

Yvesw 00:06
Portrait de Yvesw

Je weet natuurlijk nooit met de mannen van TG, maar uit de eerdere berichtgeving was het daadwerkelijk niet gepland. Zie je ook wel wat aan het abrupte einde en beeldmateriaal...

Adriaan 00:10
Portrait de Adriaan

Blijkbaar moet het er toch zo ruig aan toe gegaan zijn. Wat je wel niet kon zien in de aflevering is dat Jeremy, Richard en James zo vlug mogelijk naar de luchthaven van Ushuaia gebracht zijn, en dat het dus de crew was die bekogeld is geweest, en met als gevolg ook een crew lid was die met de porsche aan het rijden was.
Er moet blijkbaar wat opgehitst geweest zijn door lokale politiekers, die er wss eigen gewin wouden uithalen.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités