Live in Genève 2015: Jeep maakt kamperen episch met Renegade Hard Steel concept

jeep-renegade-hard-steel-concept_01

Weet je wat we soms missen tijdens het kamperen? Een gigantisch scherm om filmpjes te kijken aan het kampvuur. Jeep heeft nu de oplossing met een aanhangwagen voor de Renegade. Spijtige genoeg een conceptuele Renegade.

Via Mopar kan je een resem een goodies bestellen voor je Renegade, maar een aanhangwagen die er uit ziet als de achterkant van een Renegade, dat hebben ze niet in de cataloog. In Genève wel, maar het gaat hier dan wel over een concept. De kans dat je dit kan bestellen voor je kleine Jeep is dus onbestaande. Spijtig, want het ziet er nog best leuk uit. En we zien er alvast een hoop toepassingen voor.

jeep-renegade-hard-steel-concept_01

In het aanhangwagentje plaatst Jeep namelijk een gigantische touchscreentablet die je iPhone 6 Plus op een dwergje doet lijken. Wifi, Deezer, Tom Tom Live, Facebook en Twitter zijn allemaal beschikbaar. Ook filmpjes er op zien zou geen probleem mogen zijn. En zeg nu zelf, wat is er beter dan een selfie op Twitter te plaatsen terwijl je naar Rubber kijkt aan het kampvuur met je vrienden?

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités